Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Wistam avslöjar problemet i skandalprogrammet – som tittarna inte vet om

05 maj, 2024, 11:00 
Victoria Morand
Karin Törnblom/TT
Här gick det väldigt fel.
Annons
5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte visste

Det har snart gått två år sedan svenska Naked attraction med Sofia Wistam som programledare skapade uppståndelse.

Nu har en ny säsong snart premiär och Sofia Wistam är inte feg för att berätta om problemen som uppstod under inspelningen.

Programleder Naked attraction.Discovery

Vad som kan förväntas av den nya säsongen

Programmet går ut att en deltagare får se lite i taget av tilltänkta dejter som är spritt språngande nakna och slutligen väljer en som de går på dejt med.

Annons

När programmet först hade premiär i Sverige var det både ris och ros. Vissa menade på att det var en fin hyllning för att lyfta fram hur olika kroppar kan se ut. Medans andra kritiserat för att deltagarna väljer bort olika personer baserat på hur dem ser ut – nakna.

Men programledaren Sofia Wistam är lyrisk över den nya säsongen och att vi som tittar har mycket att förvänta oss!

– Den är så bra. Jag tror att alla vi som var med är nästan lite chockade över hur mycket kemi det blev av våra par, säger hon.

Karin Törnblom/TT

Problemen som uppstod

Det fanns dock vissa problem som uppstod under inspelningen – något som inte syns i TV-rutan.

Annons

– De fick inte upp värmen, det är en utmaning kan man ju säga, speciellt för det manliga könet, säger Wistam och berättar att tjejerna dock uppskattade det.

Programmet ska ha spelats in i en stor hangar i vintras och produktionen lyckades pricka in de dagarna när det var som allra kallast. Produktionsteamet ska ha behövt klä på sig ordentligt under inspelningsdagarna och tänk då på deltagarna som var tvungna att stå nakna i kylan.

– Tjejer vill ju inte ha bastututtar, tydligen, det är ett uttryck som jag har lärt mig. Ni vet att de blir lite hängiga när det blir varmt. Så tjejer vill ha lite kallt, och killar vill ha lite varmt. Jag kan tänka mig att de stod och drog i kulisserna säger Sofia och skrattar.

Bild: TT/Discovery

Annons