Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Sofia Wistam flyttar in hos exet – plötsliga beslutet 22 år efter uppbrottet

25 jun, 2024, 18:00 
Sofia Wistam flyttar in hos exet Anders – det här är varför.
Annons

Tv-profilen Sofia Wistam, 58 är sedan 2003 lyckligt gift med maken Magnus, som hon har två barn ihop med. I nästan 20 år har de bott i en pampig villa ute på Lidingö, men nyligen meddelade Sofia att det är dags för ett nytt kapitel i livet: paret ska flytta till lägenhet.

Men först blir det en mellanlandning hos ett gammalt ex...

Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

Sofia Wistam flyttar – anledningen bakom beslutet

Det var i februari som Sofia lade ut sin älskade villa på över 300 kvadratmeter till försäljning. Där har hon bott med maken Magnus sedan 2006, och där har båda barnen Lennox och Texas vuxit upp.

Annons

– Vi har två barn hemma och ett ska flytta ut snart och då tänkte vi att det kanske är dags att börja tänka på stan, har Sofia Wistam berättat för Expressen.

Sofia Wistams villa på Lidingö
Nu är det dags att lämna villan.Henrik Isaksson/TT

Den rymliga sekelskiftesvillan värderades till 19 miljoner kronor, och nu har de äkta makarna har lagt vantarna på sitt nya hem: en lägenhet i city som enligt Expressen är 130 kvadratmeter.

Sofia Wistam flyttar in hos exet – plötsliga beslutet

I podden Wahlgren och Wistam berättar Sofia nu att det bara är två veckor kvar innan familjen ska lämna huset för gott. Poddpartnern Pernilla Wahlgren blir oerhört stressad över tidsplanen, men Sofia har is i magen:

Annons

– Jag är positiv och tänker att det här ska inte bli så jobbigt!

Den nya lägenheten kommer däremot inte vara klar för inflytt när det är dags att säga hejdå till Lidingö, men då rycker en gammal flamma in:

– Just nu känner jag mig lugn, men det kommer bli lite läskigt för att vi kommer ju då lämna huset innan vi får tillgång till lägenheten, och sen ska lägenheten renoveras. Så vi ska bo i mitt gamla hus, som jag hade med en tidigare man, i några månader. Här på Lidingö!, berättar Sofia.

– Vi kommer bo i det huset där jag typ födde Sindy liksom!

– Ah han ställer upp! Vad gulligt!, konstaterar Pernilla.

– Ja! Så jag lånar hans hus. Så jag åker tillbaks 20 år i tiden där, min man är helt cool med det. Jag är lite så ”Åh, det här blir lite konstigt”. Men, i alla fall! Så kommer jag vara lite rotlös ett tag.

Sofia Wistam fick dottern Sindy med exet Anders Rahm, som gick skilda vägar 2001. Det var Anders som presenterade Sofia för den nuvarande maken Magnus.

Magnus och Sofia Wistam
Magnus och Sofia Wistam.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons