Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Wistams stora hemlighet för maken – med okända kvinnan: Pernilla stöttar

12 jan, 2023, 07:30 
Indra Nordemar

Sofia Wistam har hållit en hemlighet för maken Magnus, trots att de varit gifta i snart 20 år.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!Brand logo
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!

Sofia Wistams och Pernilla Wahlgrens vänskap sträcker sig drygt sju år tillbaka. Det var när de slog sina kloka huvuden ihop och började podda som Pernilla blev en av Sofias bästa vänner, och vice versa.

Podcasten Wahlgren & Wistam hade premiär 2015 och sedan dess har den vuxit till att bli en av Sveriges största. I nästan varje avsnitt har Sofia eller Pernilla något smaskigt skvaller att bjuda på – och det senaste avsnittet var inget undantag.

Sofia har nämligen burit på en hemlighet i fyra år, även för sin make Magnus Wistam – som blev mindre glad när han fick höra om händelsen.

Sofia Wistams märkliga idé – helt naken

Sofia hade för fyra år sedan ett företagsgig som moderator. Dagen började i Tele2 arena men avslutades i Globen, numera Avicii arena.

Annons

Vid dagens slut behövde Sofia hitta tillbaka till Tele2. Hon fann då en för henne okänd kvinna som hjälpte henne till arenan som nu ekade tom.

– Jag tänker ”herregud, jag är ensam, eller med den här tjejen som jag inte känner, i Tele2 arena och det kommer jag antagligen inte vara mer i livet”, säger Sofia i podcasten.

Ja, det var då den smått galna naken-idén föddes.

Pernilla och Sofia fann varandra tack vare podcasten.

– Så tar vi av oss kläderna och så springer vi ett helt varv. Pernilla, jag tror inte du förstår hur långt det är att springa hela Tele2 arena runt. Det är som en hel fotbollsplan, det är sjukt jobbigt, jag har ingen kondis, jag flåsar runt. Och någonstans längst bort tänker jag ”herregud, tänk om någon kommer in nu och ser? Hur ska jag förklara det här, att jag är naken och springer?”.

Annons

Stöttas av Pernilla efter Magnus Wistams besvikelse

Händelsen har Sofia hållit hemlig, även för maken som hon i år firar porslinsbröllop med. Men i somras samlade hon äntligen mod – och berättade för Magnus.

– Han var inte så glad på det. Nej, han gillade inte det, berättar Sofia.

Pernilla däremot hyllar sin podd-kollega.

– Jag tycker att det är roligt. Herregud, får man ett spontant infall att göra det, och som du sa, det var ingen som såg er och det hade varit väldigt roligt om någon kom in och sett er och bara ”vänta, vänta, är det Sofia Wistam som springer runt naken?”. Det är roligt, harmlöst och härligt, säger Pernilla.

Foto: TT

Annons