Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soldoktorn och Lotta Engberg avslöjar överenskommelsen – då gifter de sig

16 apr, 2022, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-8242143?imageId=8242143&width=1320&height=1320&cropw=49.3&croph=36.55&x=23.24&y=14.1
Jacob Johannesson

Lotta Engberg och Soldoktorn avslöjar, då kommer de gifta sig.

Annons
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström är ett av Sveriges hetaste kändispar. Efter att duon offentligt flörtat med varandra i Aftonbladet blev sångaren och doktorn ett par.

De har tagit flera steg i relationen under senaste året, bland annat har Mikael flyttat till Göteborg för att bo tillsammans med Lotta i deras nya hus.

– Lotta älskar att gå upp på morgonen. Hon undrar väl vem den dryge jäveln är som numera ligger kvar i sängen klockan nio. Lotta är mer energisk än jag och går morgonpromenad. Vi har också skaffat en hund. En kompis till Lotta skulle flytta och hann inte med hunden. Den är så snäll och fantastiskt fin, har Mikael sagt i en intervju med Amelia.

Nu har paret funnit ett nytt intresse tillsammans, golfen. Tillsammans har de varit ute på golfresor och det är just på golfbanan som Nyhetsmorgons reporter Caroline Björnerhag träffar den förälskade duon.

Lotta Engberg och Soldoktorns avslöjande om giftermål

Under reportaget får Lotta frågan vad som är det bästa med Mikael.

Annons

– Det är mycket. Jag har sagt till dig, att vara med Mikael har gjort att jag argare, mer irriterad, intelligentare och gladare. Alla känslospäktran har byggts på. Det lät negativt, men det är det inte, säger Lotta Engberg.

TV4-reportern frågor om det är positivt att träffas senare livet, när man inte behöver ta samma hänsyn till barn och kan fokusera mer på varandra.

– De är kvar barnen. De vill man inte… Om man är ganska nöjd med sitt liv, då ska man inte skaffa någon bara för att fylla en plats. Det ska vara för att berika livet. Och det har du verkligen gjort, säger hon och syftar på Mikael.

Avslutningsvis har paret lovat varandra något.

– Vi har väl sagt det. Om någon slår hole in one, då gifter vi oss, säger Lotta och skattar.

– Men det kommer väl aldrig att hända.

Annons