Soldoktorn om Lotta Engberg – bekräftar att de är ett par

Mikael Sandström och Lotta Engberg är ett par.

Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg är på väg att bli ett par.Nu avslöjar stjärnorna att nya utvecklingar i relationen.

Mikael “Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg skämtade först om att de skulle gå på dejt tillsammans. Det lät i alla fall som skämtsamma tongångar – men kanske missade vi allvaret i botten.

För i en intervju med Aftonbladet berättar Mikael att dejten har ägt rum. Inte nog med det, den blev en rungande succé!

– Jag kan berätta att det första mötet har ägt rum. Det har det. Det var alldeles utomordentligt trevligt. Vi sågs ute på en restaurang, så vi snackar en middag, säger Mikael Sandström.

Mikael “Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg är ett par

Mikael Sandström och Lotta Engberg är ett par.

Mikael Sandström och Lotta Engberg är ett par.

Mikael berättar att Lotta stannade över natten hos honom. Och han har inga problem med att erkänna att han är kär.

– Det skulle jag säga. Och det känns verkligen härligt. Men det finns en inbyggd bromsfaktor. Man är inte tonåring på det sättet även om förälskelse är ett rus. En förälskad 60-åring är inte som en förälskad 17-åring. Det skulle jag säga är synd, men alla har vi en ryggsäck att släpa på det ena eller andra sättet. Vissa bär den bättre och andra sämre. Jag har kämpat med min ryggsäck de senaste 13 åren. Det får jag nog säga. Men nu tänker jag att jag skyndar långsamt och njuta av liv, säger han till Aftonbladet.

Lotta uttalar sig också i Aftonbladet-artikeln. Hon tycker att det känns finemang att bli beskriven som Mikael Sandströms flickvän.

”Är mer än hellre Mikaels tjej. Finare kille får man leta efter”, skriver hon i ett sms.