Soldoktorns och Lotta Engbergs nya hus – se de första bilderna här!

Mikael Sandström och Lotta Engberg är numera sambos i Göteborg.

Karin Törnblom/TT

Mikael Sandström och Lotta Engberg har nu varit sambos i två månader. Tillsammans köpte de en villa i närheten av centrala Göteborg. Nu visar Sandström upp en del av huset – spana in bilderna här!

Det var efter att flera medier uppmärksammat ett uttalande av Lotta Engberg om att hon var nyfiken på Mikael Sandström, som paret fann varandra sommaren 2020.

– Då hade vi sms:at och pratat i telefon i fyra månader. Jag tror att man får en annan kontakt om man inte träffas fysiskt direkt, har Lotta sagt till Expressen.

Beslöt sig för att flytta ihop – efter bara några månader

Kort därefter låg Mikaels hus i Hallstahammar ute för försäljning. Det nykära paret skulle nämligen bli sambos.

– Jag vill inte vara särbo, jag tror inte sådana förhållanden klarar sig bra. Jag tycker inte det är vad ett förhållande ska innehålla, sa han då till Aftonbladet.

LÄS MER: Doktor Mikael berättar – sidan av Lotta Engberg som ingen ser

Även Lotta Engberg sålde sitt hus i närheten av Göteborg. Och jakten började på ett gemensamt hus, som även det skulle ligga i Göteborgstrakten.

Och tidigare i år fann de äntligen sitt nya hem.

Spa-avdelning och biosalong

Nu har det gått cirka två månader sedan paret flyttade ihop i villan i Mölnlycke.

Än har de inte visat upp så mycket av det nya boendet. Men enligt Expressen är huset på 385 kvadratmeter och har en spa-avdelning med bastu och pool samt en biosalong.

LÄS MER: Doktor Mikaels bröllopsplaner med Lotta Engberg!

Villan ligger på en skogstomt och i närheten finns en bäck där de kan ha mysiga grillkvällar. Följer man bäcken längre upp finner man härliga promenadstigar och ett par badsjöar.

Titta in hemma hos Sandström och Engberg

När Mikael Sandström var med i Nyhetsmorgon här om dagen kunde tittarna för första gången få en inblick i hur det ser ut inne i villan.

– Här har vi en öppen spis och här ska den beryktade Engbergska flygeln stå. Där ska hon sitta och sjunga smäktande ballader har hon tänkt, säger Mikael i Nyhetsmorgon medan han filmar en del av huset.

På grund av en halvkass uppkoppling blev bilderna dock lite svajiga.

Parets öppna spis.
Här kan man ana en utgång till trädgården.
I hörnet syns en trappa vilket tyder på flera våningar.
Här ser man köket och att huset har en öppen planlösning.