Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sophia Lorens son har fått sitt andra barn med tv-stjärna

11 jan, 2011, 12:10 
Agneta Nisbeth
Annons

Sophia Lorens ena son, Edoardo Ponti, har fått sitt andra barn med tv-stjärnan Sasha Alexander. Det blev en liten pojke.

Edoardo Ponti och skådespelerskan Sasha Alexander har fått sitt andra barn, en son som ska heta Leonardo Fortunato Ponti. Pojken föddes i Geneve i Schweiz där familjen just nu befinner sig berättar tidningen People. De hade sedan tidigare dottern Lucia Sofia som nu är fyra och ett halvt år gammal.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Farmor förtjust

– Vi är alla så lyckliga över vår lille son, han är en underbar gåva. Vi älskar honom alla, speciellt förtjust är hans farmor, säger paret i ett uttalande.

Edoardo som är manusförfattare och regissör gifte sig 2007 med Sasha Alexander som vi tv-tittare lärt känna genom serier som Navy NICS och Rizzoli & Isles.

Filmlegendaren Sophia Loren har två söner med Carlo Ponti och Edoardo är en av dem, den andre heter Carlo Ponti jr och han arbetar som dirigent. Carlo är också gift, med Andrea Mészáros, och de har en son tillsammans, Vittorio Ponti.

På bilden här intill ser vi dock Sophia med Edoardo, från just den dagen då han gifte sig med sin Sasha.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons