Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya bekräftar händelsen i studion – tvingades tillkalla hjälp: ”Ni ska bara veta”

22 dec, 2023, 10:30 

Soraya Lavasani avslöjar händelsen som tittarna aldrig fick se.

Annons

Alla sändningar kräver sin planering. Programledarna i Nyhetsmorgon stiger upp tidigt för att ta sig till TV4-huset, långt innan tittarna vaknar för att ta del av senaste nytt i direktsändning.

Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Så när alla andra vaknar sömndrucket och tar sig till tv-rutan, har profiler som Soraya Lavasani redan varit uppe i flera timmar och suttit i sminket och valt kläder för dagens sändning.

Även det är ett arbete som kräver sin tid, men eftersom det sker bakom kulisserna är det också något som man sällan tänker på.

Annons
Soraya Lavasani
Soraya Lavasani.

Soraya om händelsen bakom kulisserna

Vad som pågår bakom kameran är därför lite extra spännande – och när det kommer avslöjande om vad som sker i studion vid reklamavbrott blir informationen lite extra kittlande.

På sin Instagram berättar nu Soraya om en händelse i veckan som gjorde att hon tvingades tillkalla hjälp utanför sändning.

”Ni ska bara veta hur mycket hjälp vi får i kulisserna med ALLT möjligt. Idag ryckte till exempel Studio-Carro in och målade naglar som skavts av och inte hunnits med att tas om hand - något som den uppmärksamme kan notera på dagens programledarbild. Tack Carro och alla andra hjältar som inte syns i bild, för allt ni gör, stort som smått”, skriver hon.

Annons

Hyllas av tittarna: ”Världens bästa”

I kommentarsfältet är det många som nu hyllar Soraya för att hon väljer att lyfta fram medarbetarna som jobbar bakom kameran.

”Du är ju bara världens bästa Soraya Lavasani för att du ALLTID uppmärksammar alla runt omkring dig”, skriver en person.

”Fina ni är alla på Nymo. Skulle vara så spännande att se lite ” bakom kulisserna”! Ex, Hur gör ni när ni förbereder erat Nymo-program, efterarbete mm?”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons