Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya flyttar ihop med sin svärmor – efter beslutet med maken: ”En process”

09 nov, 2022, 15:30 
Soraya Lavasani

Soraya Lavasani har flyttat in med sin svärmor i Österåker.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

I somras meddelade Nyhetsmorgon-stjärnan Soraya Lavasani att det var dags att flytta. Det stora flyttlasset från lägenhet till villa innebar också en stor livsförändring för familjen.

Det var ett nytt kapitel som skrev när Soraya, maken Ralph och barnen Bianca, 5, och Winston, 2, anlände med flyttkartongerna till den rymliga villan med ett rejält och lyxigt ljusinsläpp.

– Vi kommer att byta liv såtillvida att vi går från lägenhet till villalivet och allt vad det innebär. Jag är själv uppvuxen ute på landet i en stor villa, så jag är sprungen ur det, har Soraya Lavasani sagt till Expressen.

Soraya Lavasani och Ralph
Soraya Lavasani med maken Ralph.

Soraya bor med sin svärmor Margitta

Enplansvillan i Österåker är på 160 kvadrat och är byggt på tidigt 90-tal. Inför flytten genomgick huset en omfattande renovering och fick en rejäl uppfräschning, vilket Soraya delat med sig av på Instagram.

Annons

Huset är ett så kallat generationsboende och har tidigare tillhört Sorayas svärmor Margitta. Idag har hon flyttat in i ett gästhus, beläget bara 30 meter från Sorayas och familjens drömhus.

– Margitta är 82, fräsch och pigg, men det är mycket att ta hand om i ett hus. Min mans bror frågade för flera år sedan om vi skulle ta över hennes hus. Då bodde vi i innerstan, men när vi fick barn längtade jag till naturen, skog och vatten, säger Soraya till Leva&Bo.

”Det har varit en process”

Tomten är på hela 1 500 kvadratmeter och rymmer både pool och trädäck. Tröttnar familjen på kloret är det endast en fem minuter lång promenad till havet – med andra ord ett riktigt drömläge!

Och svärmor Margitta verkar helnöjd med vad Soraya och Ralph gjort med huset, även om det till en början kändes lite jobbigt att behöva flytta ut och få se sitt tidigare hus ta en ny form.

– Margitta är fantastisk. Det har varit en process, men hon har landat i att vi tar över huset. Hon har hållit på med inredning och har väldigt god smak. Ändå har hon låtit oss göra precis som vi vill och har bara varit ett varmt stöd.

Foto: TT/Instagram

Annons