Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya Lavasani äcklas av beteendet i Nyhetsmorgon – gästen chockar alla

26 aug, 2022, 04:30 

Det gick inte hem alls i studion...

Annons
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Man vet aldrig riktigt vad som står på agendan när Nyhetsmorgon drar igång på mornarna. Det är inte heller säkert att programledarna har full koll på läget – inte minst eftersom det är direktsändning!

Det fick Soraya Lavasani och Thomas Ritter sin beskärda del av under morgonens sändning, när gästen plötsligt fick Soraya att rysa av äckel.

"Jäkligt äcklig"

På schemat idag stod påhälsning av Mattias Tjernström, en annan TV4-kollega som annars huserar på sporten. Han hade med sig en minst sagt intressant lista från sportvärlden, som skulle visa sig väcka starka reaktioner.

Listan innehöll de senaste snackisarna från sportvärlden, och det var nog inte många som trodde att det skulle leda till obehag. Efter en uppdatering från fotbollsvärlden har Mattias nämligen ett klipp att visa upp, som skulle chocka alla. På skärmen dyker först en bild på en korv upp, och redan då går det utför.

– Det var en jäkligt äcklig bild jag tog upp, konstaterar Mattias och får medhåll av Soraya och Thomas.

Men det skulle bli värre.

Den första chocken.

Soraya ryser av äckel

På videon som spelas upp på den gigantiska skärmen sitter en man på en sportläktare, med en öl och korv. En kombo som i sig inte är något att höja på ögonbrynen för, speciellt inte i sportsammanhang. Men det som händer sen var nog ingen beredd på.

Annons

– Är det en dåre eller ett geni? frågar sig Mattias Tjernström.

Mannen tar nämligen korven, och använder att sugrör för att göra den ihålig. Han stoppar sedan den ihåliga korven i sitt ölglas, och dricker genom korven.

– Amen du skojar! utbrister Soraya, och Thomas Ritter låter minst lika äcklad.

Medan Mattias berättar om klippet kan Soraya knappt titta på skärmen, och rycker plötsligt till. Och mycket riktigt – hon rös av obehag.

– Jag fick lite rysningar, berättar hon ärrat.

– I och för sig, med de här äckliga papperssugrören man får tar jag mycket hellre en korv, säger däremot kollegan Thomas Ritter.

– Nej nej, papperssugrör alla dagar i veckan, konstaterar Soraya Lavasani.

Foto: TV4

Annons