Soraya Lavasani brister ut i tårar i direktsändning – gästens agerande blev för mycket

28 sep, 2022, 10:30 

Känslorna svämmade över, och allt fångades på film.

Annons

Soraya Lavasani är en riktig stjärna i rutan, och sedan hon 2008 klev in i TV4-huset har hon inte kollat i backspegeln. Hon har under sina fjorton år på kanalen jobbat både som nyhetsankare och programledare, men är kanske mest känd för sina insatser i studion i Nyhetsmorgon.

Men även ett proffs kan ha svårt att hålla borta känslorna när kameran rullar. Det var precis vad som hände under gårdagens sändning av det populära morgonprogrammet.

Stora livsändringen

På det privata planet har det varit fullt upp för Soraya på sistone. Programledaren har tillsammans med maken Ralph, som hon är gift med sedan 2016, och sina två barn precis gjort ett rejält miljöombyte.

Recept.se Nyhetsbrev

Kanske var det när sonen föddes 2020 som tankarna om att flytta från lägenheten nära stan till en sjönära villa väcktes, för tidigare i år gick flyttlasset.

Efter långt och hårt arbete är huset nu totalrenoverat, och riktigt lyxigt. Förutom en sprillans ny interiör, har villan dessutom en härlig pool och stor terass perfekt för årets varma månader.

Annons

Som om det inte vore nog, ligger den med gångavstånd till vattnet! Under sommaren spenderade Soraya många mornar där, och vem vet – kanske blir det ett vinterbad tids nog?

Händelsen i sändning blev för känslosam

Men nu är semestern ett minne blott, och Soraya är sedan en tid tillbaka åter i rutan. Under gårdagens sändning gästade turnéaktuella spelemannen Kalle Moraeus och Gunilla Backman, och i studion framförde sin tolkning av ABBAs hitlåt Slipping through my fingers, på svenska!

En på många vis känslosam låt, som verkade träffa Soraya rakt in i hjärtat. Efter framträdandet hyllar hon artisterna, och låten i sig.

– Jag blev så rörd, det var så fint.

– Varenda gång man hör den här så bara: Åh!, säger hon och torkar tårarna.

Sedan bryter programmet för paus, och Soraya konstaterar att hon måste hämta sig.

Foto: TV4

Annons