Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya Lavasani bryter ihop av skratt mitt under allvarliga ämnet – ställs till svars

25 apr, 2023, 07:00 
I Nyhetsmorgon brast det plötsligt för Soraya Lavasani, när ett allvarligt ämne avhandlades. Här ställs hon till svars.
Annons

Det är en klyscha som tåls att upprepas: allt kan hända i direktsändning. Ett av de mest "drabbade" programmen är Nyhetsmorgon, och det är föga förvånande. Med live-sändning nästan halva dagen är det ju klart att det ibland blir fel!

När Soraya Lavasani och Martin Järborg rattade skutan under måndagen brast det plötsligt för Soraya, och hon tvingas försvara sitt beteende.

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Soraya Lavasani bryter ihop av skratt i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon gästades av psykologen och barnförfattaren Jenny Jägerfeld, och på agendan stod frågan om barn och och samtycke.

Annons

"Så kan barns integritet respekteras" stod det på bannern som syntes i skärmen medan Jenny berättade hur man ska tänka när det kommer till småttingarna:

–Det kan man tänka på redan när man matar barn, att inte trycka in skeden i munnen. Munnen är ett jätteprivat område, att man låter barnet äta själv även om det blir jättekladdigt. Det är en början kring det här ”Min kropp, jag beställer över min kropp.”, säger hon om det allvarliga ämnet.

Martin Järborg, han har en annan metod kring hur man kan tänka när det kommer till matning.

– Eller tuff tuff-tåget ska in i garaget...

Men kollegans spex får det att brista för Soraya Lavasani, som brister ut i ett skratt.

– Vad körde du med, var det inte tåget? Eller flygplanet? säger Martin till Soraya som fortfarande skrattar och kippar efter andan.

Soraya Lavasani måste svara efter oväntade skrattattacken

Ja, Soraya kan faktiskt inte hämta sig, och Jenny kan inte riktigt fortsätta att svara på frågor. Martin Järborg går till paus. och Soraya kämpar för att få fram orden:

– Jag håller inte ihop det här... Det är ditt fel.

"Tuff tuff-tåget" blev alltså droppen just denna morgon. På Nyhetsmorgons Instagram ställs hon nu till svars efter händelsen, i ett klipp filmat efter sändning.

– Soraya, hur var morgonen? frågar en medarbetare.

Annons

– Den var fantastisk, i vanlig ordning! Min kära kollega Martin… Ibland så..tappar jag det liksom. Och sen kunde jag inte liksom stoppa det. Skrattanfallet var ett faktum. Så är jag lite trött. Lite skör. Och då bara brast det, försvarar Soraya sig och avslutar med en ursäkt:

– Förlåt!

Foto: TV4

Annons