Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya Lavasani vänder sig till TV4 efter sveket: "Så arg – de utnyttjar mig"

31 okt, 2023, 16:30 
Jenny Strömstedt och Soraya Lavasani
Soraya Lavasani är arg på ett svek – och har tagit upp det med TV4.
Annons

Soraya Lavasani är i vanliga fall en riktig solstråle. Alltid lika glad och härlig. Alltid lika solig, när Nyhetsmorgon drar igång.

Men även soliga människor kan visa prov på helig vrede. Och i Sorayas fall är det helt befogat!

Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”Brand logo
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”

Hon har nämligen fallit offer för en vidrig manipulation.

Soraya Lavasani vänder sig till TV4 efter sveket

Soraya har vid ett tidigare tillfälle rasat mot att hennes ansikte använts i bluffannonser som sprids via de sociala medierna. Nu har samma sak hänt igen. Den här gången utnyttjas Soraya som ofrivillig omslagskvinna för ett viktnedgångspreparat.

"Ännu ett kreativt exempel på bedrägeri! Den här gången har de, förutom att hela texten är fabricerad, även manipulerat en gammal bild på mig. Så som jag ser ut till höger i bild har jag ALDRIG sett ut. Det här är så långt ifrån vem jag är och vad jag står för! Så igen – detta är bluff och båg!! Anmäl gärna om du råkar på liknande s**t i flödet. Tack och var rädda om varandra", skriver Soraya på Instagram.

Annons

Soraya har även uttalat sig för TV4 Nyheterna.

– Man blir så jävla arg att de utnyttjar mig på det här sättet, säger Soraya.

– Jag har polisanmält det här, men man vet ju inte om de kommer gå vidare med det. Det är ju identitetsstöld på ett sätt.

Det värsta för Soraya är att annonserna verkar få önskad effekt. Människor blir lurade att köpa produkter i tron att Soraya ställer sig bakom dem.

– Jag fick så mycket meddelanden från alla möjliga personer. De sa typ "nu har jag köpt det!" och jag tänkte bara att herregud, människor verkar gå på det här, säger hon.

Jenny Strömstedt: "Jag blir djupt upprörd"

Flera kändisar än Soraya har utnyttjats i bluffannonser av det här slaget. Hennes Nyhetsmorgon-kollega Jenny Strömstedt har också rasat mot fenomenet.

– Jag blir djupt upprörd över att de här annonserna bara ligger kvar och ligger kvar – och ingenting händer, har Jenny sagt till TV4.

Annons