Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya Lavasanis beslut med maken Ralph – efter sex år som gifta

30 maj, 2022, 15:00 

Nu väntar en stor ändring för Nyhetsmorgon-profilen.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Nyhetsmorgon-stjärnan Soraya Lavasani är en av de omtyckta programledarna som svenska folket vaknar med på TV4. Vanligtvis ser vi henne i rutan på måndagar och tisdagar, och hon har likt de andra blivit riktigt poppis.

Nu delar hon med sig av ett stort beslut som påverkar hela familjen på sin Instagram.

Håller barnen hemliga

Det var 2016 som Soraya gifte sig med sin Ralph Olsson, och lyckan var total! Möhippan började redan i Nyhetsmorgon, där hon blev kidnappad av sina vänner för ett ordentligt firande. Och det råder ingen tvivel om att kärleken fortfarande är, och har varit, oerhört stark.

– Jag är världens lyckligaste människa! Igår fick jag gifta mig med den stora kärleken i mitt liv, min älskade Ralph Olsson. Tack till dig min älskling och tack till alla vänner, släkt och familj för en oförglömlig dag som vi kommer att bära med oss i våra hjärtan för alltid, skrev Soraya till sin bild på Instagram angående bröllopet.

Annons

Paret har sedan dess fått två barn tillsammans, Bianca som föddes i juni 2017, och nu senast Winston som kom till världen i april 2020. Barnen har hon dock varit sparsam med att visa upp, och berättade varför för Hänt förra året.

– Därför att de inte har valt att vara offentliga. Det är mitt val, sa Soraya då.

– Min dotter, som är fyra, har jag inte visat hela ansiktet på på flera år. Och Winston har jag exponerat fram tills nyligen då han fortfarande varit så mycket bebis i sitt utseende.

Soraya Lavasani och maken Ralph Olsson.

Stora beslutet

Och nu är det dags för nästa stora milstolpe i parets och familjens liv. På sin Instagram meddelar hon nämligen att det är dags att flytta! Vart det bär åt håller hon hemligt, men familjehemmet sedan 7 år tillbaka är det alltså dags att säga adjö till.

Annons

"Om några veckor lämnar vi vår älskade förort som varit vårt hem sen 2015. Kommer sakna mycket men dessa tre med familjer toppar listan.Men planen är dock att behålla er i livet for ever Tack för ännu en härlig kväll!" Skriver hon på Instagram under en bild med sina väninnor.

Om det är så att hon flyttar inom närområdet, eller om flyttlasset går till en helt ny stad är oklart, men hon kommer i alla fall ha svårt att träffa sina grannar lika mycket av bildtexten att döma.

I kommentarsfältet är många följare nyfikna och frågar vart hon ska flytta, men Soraya bjuder inte på några svar.

Förhoppningvis flyttar hon inte allt för långt ifrån Nyhetsmorgon-studion, så vi får se henne i rutan länge till!

Foto: TT

Annons