Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya Lavasanis vilda glädje med maken Ralph – nu visar hon barnlyckan!

21 jun, 2023, 18:30 

Soraya Lavasani berättar nu själv om stora glädjen!

Annons

Förra sommaren kom Soraya Lavasani med det stora beskedet att det var dags för familjen att flytta. Flyttlasset innebar också stora förändringar för familjen när lägenhet byttes ut mot villa.

Soraya Lavasani om framtiden för NyhetsmorgonBrand logo
Soraya Lavasani om framtiden för Nyhetsmorgon

Så hela familjen fattade helt enkelt pennan, skrev ett nytt kapitel i sitt lyckliga familjeliv och påbörjade ett härligt liv i en rymlig och lyxig villa med ett rejält ljusinsläpp!

– Jag är själv uppvuxen ute på landet i en stor villa, så jag är sprungen ur det. Det känns väldigt fint att ha möjligheten att ge det till mina barn, möjligheten att bara få gå ut och njuta av naturen – och komma närmare naturen. Det har jag saknat, har Soraya sagt till Expressen.

Annons
Soraya Lavasani med maken Ralph
Soraya Lavasani med maken Ralph.

Soraya Lavasanis lycka

Att maken Ralph, dottern Bianca, 6, och sonen Winston, 3, betyder mycket för Soraya är inget nytt. Hon hyllar dem ofta på sociala medier och är inte sen med att dela med sig av sin barnlycka.

Därför var det väldigt självklart för TV4-profilen att uppmärksamma stora händelser i både hennes och barnens liv. En sån händelse inträffade nyligen då dottern fyllde sex år.

”Tiden går sannerligen fort när man har roligt! Idag är det sex år sedan jag blev mamma. Ogreppbart och alldeles fantastiskt”, skriver Soraya i ett inlägg på Instagram.

Följarnas vilda glädje

I kommentarsfältet är det många av följarna som är glada för Sorayas skull. Flera vill dessutom passa på att gratulera dottern Bianca på hennes sjätte födelsedag.

”Grattis älskade unge!! Jisses vad tiden flyger!!”, skriver en person.

”Grattis till dottern på hennes 6 års dag!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons