Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Soraya tackar för sig i Nyhetsmorgon – och möts av enorm kärlek

28 dec, 2023, 05:00 
Soraya Lavasani och Martin Järborg
Soraya Lavasani säger tack till alla underbara tittare som följt henne. Nu har det blivit dags att säga "hej då".
Annons
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”Brand logo
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”

Över 15 år har gått sedan Soraya Lavasani, 41, satte sin fot i TV4-huset för första gången. Sedan dess har hon skördat framgång efter framgång.

Ja, under sin på kanalen har hon varit både nyhetsankare och numera programledare i Nyhetsmorgon.

Men nu har Soraya ett trist besked till alla trogna tittare där ute. Det har blivit dags att ta farväl.

Soraya Lavasani säger hej då till Nyhetsmorgon

Att Soraya är poppis bland Nyhetsmorgon-fansen märks. Så fort hon syns i rutan överöses hon med kärlek på sociala medier.

Och känslan är ömsesidig. Soraya passar ofta på att hylla och tacka tittarna på sitt privata Instagramkonto.

Nu har det hänt igen, men med en dyster inramning.

Ja, om tittarna fick bestämma skulle nog Soraya vara i tv-rutan året om. Samtidigt är hon bara människa och behöver ledigt som oss andra.

Och nu har det blivit dags för henne att lämna studion och vila upp sig. Men inte utan att Soraya, sin vana trogen, ger ett varmt tack till både kolleger och tittare:

Annons

"Årets sista sändning avklarad för den här duon - swipe för känslan! (OBS @mjarborg klarade sig från skador 😅)", inleder hon sitt Instagraminlägg med.

Hon fortsätter:

"TACK till alla otroliga kollegor på @nyhetsmorgon - det är en fröjd att jobba med er alla! TACK till Martin för att du alltid får mig att garva, gör gudomligt gott kaffe (som du gladeligen hämtar och bjuder på morgon efter morgon) skriver ut manus och är en klippa att kampera med. Och sist men inte minst; TACK till alla er som tittar - utan er, inget program! Ses nästa år 👋🏼".

Men vi behöver inte vara oroliga. Soraya låter oss veta att hon är tillbaka nästa år, som ju nu bara är runt hörnet. Och tittarna jublar!

Det ska Soraya Lavasani göra nu

Vad har Soraya gjort då med sin lediga tid? Myst järnet, bland annat! Nu delar hon en underbar bild från lunket hemma i villan i Österåker utanför Stockholm:

"Mellandagshänget 👌🏼Pyjamas hela dagen, rester till föda och allmän slöhet. Love it! Hoppas ni alla haft en fröjdefull och lugn jul! 🎄", går att läsa på Instagram.

Vi längtar till att se Soraya i rutan igen!

Foto: Skärmdump TV4

Annons