Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sorayas stora lycka – händelsen med bonussonen: "Äntligen"

19 mar, 2024, 08:00 
Louise Wibergh Lenti
Soraya Lavasani delar med sig av lyckan till sina följare på Instagram.
Annons
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”Brand logo
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”

Soraya Lavasani, 42, är en av våra mest folkkära programledare och vi har sett henne i olika sammanhang på TV4 sedan 2007.

Med sitt varma leende och härliga sätt håller hon oss sällskap om mornarna i Nyhetsmorgon där hon varit en av de fasta programledarna de senaste 9 åren.

Så fort kamerorna slås av är det däremot familjen som får Sorayas fokus.

Soraya Lavasanis familjelycka

Soraya Lavasani är underbart familjekär.

Efter att ha varit singel i många år träffade hon till slut Ralph Olsson, 54, via en barndomsvän. Inledningsvis hade han "alla fel" enligt Soraya då han var äldre, hade varit gift tidigare och redan hade barn. Sedan var det som att poletten trillade ner.

– Ralph har förändrat mitt liv. Jag var singel i många år och trodde inte alltid att jag skulle träffa någon, men så blev det just han. Ralph är stödet som alltid finns där, och det är en gåva att få dela livet med någon som honom, berättar Soraya för Damernas Värld.

Annons

Paret gifte sig 2016 och fick året därpå dottern Bianca. Tre år senare kom sonen Winston och familjen var komplett. På Sorayas Instagram får följarna se hennes kärlek till Ralph och barnen – och som de strålar tillsammans!

Myshäng med bonussonen

Under söndagen kunde vi se en lite extra glad Soraya i ett inlägg på sin Instagram. Hon trotsade den bitande kylan som befann sig i Stockholm och njöt av vårsolen tillsammans med maken Ralph och... ja, vem var det vi fick se?

"Han var 14 år när han kom in i mitt liv. Nu är han en ung man som bor och jobbar utomlands och som hittat kärleken i Frankrike.Vi ses inte lika ofta men är alltid nära i hjärtat. Så tacksam över att få följa dig i livet" skriver Soraya.

Det var ju Ralphs son Axel!

I en story på Instagram delade Soraya upp samma bild som i inlägget ovan med den lyckliga texten "Äntligen är han hemma!".

Så härligt att få umgås med familjen – speciellt om man inte kan träffas så ofta som man vill.

Foto: TT / Instargram sorayalavasani

Annons