Sorgliga beslutet i Helena Seger och Zlatans äktenskap – efter ryktena

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Foto: TT

Nu kommer nya säkra uppgifter om det omtalade ämnet.

Därför är Helena Seger så hemlig!
0:58

Efter reklamen: Därför är Helena Seger så hemlig!

(0:58)

Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovics framtid på fotbollsplanen har länge varit en snackis. I maj kammade han för andra gången hem mästartiteln i Serie A tillsammans med laget Milan, och det såg riktigt ljust ut för stjärnan. Men efter skador och rykten var samma fråga på allas läppar – kan det vara det sista vi ser av Zlatan?

Nu har journalisten Fabrizio Romano, som är mycket trovärdig, kommit med stora nyheter, rapporterar Aftonbladet. Nyheter som frun Helena Seger kanske inte vill höra.

Chockbeskedet – efter omtalade händelsen

Det var bland annat eftersom Zlatan valde att spara matchbollen efter vinsten med Milan, som ryktet om karriärens eventuella avslut fick vatten på sin kvarn.

– Jag har inte sett honom spara en matchboll tidigare, sa då experten Vicki Blommé i C More.

Kort därpå, bara dagar senare, kom Zlatan med en nyhet som lämnade många chockade. Han har tvingats genomgå en knäoperation, och lider av stora smärtor som håller honom borta från planen i över ett halvår.

"De senaste 6 månaderna har jag spelat utan ett korsband i mitt vänstra knä. Svullet knä i 6 månader. Jag har endast haft möjlighet att träna med laget 10 gånger de senaste 6 månaderna. Fått mer än 20 sprutor de senaste 6 månaderna. Tömt knät en gång i veckan i 6 månader. Smärtstillande varje dag i 6 månader. Knappt sovit på 6 månader på grund av smärtan”, skriver han.

Journalisten Fabrizio Romanos besked är därför minst sagt förvånande. Han rapporterar att Zlatan förlänger sitt kontrakt med klubben Milan FC till juni 2023. Han skriver också att Zlatan kommer ta 6-7 månader för att återhämta sig från knäskadan, och kommer därmed acceptera en mindre lön.

Kommer inte återförenas

Detta är självklart glädjande nyheter för alla Milan- och Zlatanfans. Inte minst för Zlatan själv, som får fortsätta i sitt älskade Milan trots den förödande skadan.

Men någon som kanske inte bara hurrar för beskedet är frun Helena Seger. Att han förlänger sitt kontrakt ytterligare ett år betyder ju att han bor kvar i Milan, och Helena och sönerna Vincent och Maximilian i Stockholm tvingas vara utan honom ännu längre.

Zlatan själv har uttryckt sin saknad för familjen medan han är på planen.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen?, sa Zlatan till Fotbollskanalen i fjol.

Att Zlatan ska lista ut vem han är utan fotbollen, ja, det väntar han med att ta reda på ett tag till.

Foto: TT