Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sorgliga sanningen – därför har Bianca Ingrosso gjort sig av med sina hundar

20 jun, 2023, 04:30 

Bianca Ingrossos hundar har inte synts till på ett bra tag. Nu berättar hon vad som hänt.

Annons

Familjen Ingrosso/Wahlgren älskar sina fyrbenta kamrater. För visst är det något alldeles särskilt med den kärleken bara en hund kan ge! Bianca Ingrosso har under åren glatt visat upp pälsklingarna Dino och Sammy, men på sistone har det skett ett skifte.

Nu bekräftar hon misstankarna, och berättar varför hundarna saknas.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Familjen Wahlgrens tragedi – hunden gick bort

Familjen Wahlgrens första hund var chihuahuan Marqy, som tyvärr försvann ifrån dem alldeles för tidigt. Efter att ha haft honom i två år, blev Marqy påkörd och avled till följd av sina skador.

– Marqy var Biancas allt. Han följde henne vart hon gick och sov hos henne varje natt. Att behöva se sin dotter så fylld av sorg och smärta är fruktansvärt, och vi har en jobbig tid framför oss nu allihop, skrev Pernilla Wahlgren på sin blogg i och med dödsfallet.

Men de tog nya tag, och fyllde tomrummet med hunden Dino. Tre år senare skaffade de Sammy. Hundarna satt nästan ihop med Bianca, och syntes ofta på hennes sociala medier. Men sanningen var att de hade delad vårdnad:

Annons

– Det är ett bra sätt att kunna ha hund. När Bianca har måsten så är hundarna hos mig. Även äldsta sonen Oliver hjälper ofta till som hundvakt, berättade Pernilla.

Bianca Ingrossos hundar Sammy och Dino
Sammy och Dino.

Därför syns inte Bianca Ingrossos hundar till

För med ett fullspäckat schema är det klart att det är svårt att också ansvara över två liv. Bianca har tidigare uttryckt sin frustation när det kommer till Dino och Sammy. Speciellt när ex-pojkvännen Philippes hund Ted bodde hos Bianca.

– Det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon, har hon sagt.

Nu har det gått en tid sedan vi såg hundarna. I Youtube-programmet I badrumsskåpet berättar Bianca den sorgliga sanningen. Hon har gjort sig av med dem en tid:

– Dom har inte varit här på länge… Dom stör min energi just nu. Det är faktiskt sant. Det här ”Shit, nu är jag så trött och ska gå lägga mig.” Nej, då ska jag gå rasta idioterna, säger Bianca och berättar kort att de bor hos andra i familjen.

Foto: TT

Annons