Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sparkades av TV4 – nu tvingas Agneta Sjödin till stor livsförändring för att spara pengar

22 mar, 2024, 12:00 
Agneta Sjödin
Agneta Sjödin har tagit till en livsförändring sedan TV4 sparkade henne.
Annons

Agneta Sjödin har varit mer eller mindre oförändrad i decennier. Hon har varit lätta känna igen ända sedan hon fick sitt genombrott i Fångarna på fortet, där hon bildade ett odödligt radarpar med Gunde Svan.

Men nu har något hänt, vilket inte gått tv-publiken förbi. Agneta har blivit gråhårig – och som hon äger den looken!

Agneta är tokstilig i sina gråa hår, som skänker en stilla elegans till hennes varma framtoning. På hennes Instagram har följarna bara goda saker att säga om förvandlingen.

Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärlekenBrand logo
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärleken

Agneta verkar väldigt tillfreds med resultatet.

– När jag såg att det började växa ut så kände jag bara att det här passar ju mig bättre. Och sen hade jag en period när jag var bortrest och inte hade färgat, och så såg jag att det här är ju mer jag. Då blev det bara att: “Nu slutar jag”. Och det är jag jättenöjd med. Det känns väldigt mycket jag, säger hon till Nyheter24.

Annons

Därför behåller Agneta Sjödin sitt gråa hår

Men det är mer än det rent utseendemässiga som motiverar Agneta. Att låta håret förbli grått leder också till att hon sparar en massa pengar, vilket kan behövas i dessa tuffa tider.

– Det är som att det är någon sorts kraft i det här vita håret som kommer fram. Och så är det väldigt mycket mer ekonomiskt också. Det är dyrt att gå till frisören och färga håret kan jag säga. Det blir en flygbiljett till dottern i L.A, säger Agneta.

Smart tänkt, Agneta!

Det var på Instagram som Agneta först visade upp det gråa håret.

”Igår tog vi pressbilder till en serie som kommer på Kanal 5 i början av nästa år. Det är inte en ny serie, men det är nytt att jag är med på ett hörn som programledare. Det är ett helt år sedan vi spelade in avsnitten så det känns kul att de snart ska sändas. Mycket hinner hända på ett år, som gråare hår till exempel. Kram på er. Tack för proffsigt utförd pressfotografering!”, skrev hon då i ett inlägg på Instagram.

Annons

Fick sparken av TV4: "Brickor i ett spel"

Agneta Sjödin har haft en svår tid på sistone. Hon sörjde storligen när hon blev petad från sitt eget program – Agnetas nyårskarameller.

– Jag fick sparken. Jag fick verkligen sparken. Du vet i dessa tider, vi är bara brickor i ett spel, sa hon om saken i Morgonpasset i P3.

– Jag förstod inte riktigt hur de skulle förändra och varför de inte kunde förändra med mig. Att vi tillsammans kunde gjort en stor förändring men nej, de vill förändra bara. Det är allt jag vet.

Annons