Spelet bakom kulisserna – så lurades kändisarna i Secret Song

Spelet bakom kulisserna – så lurades kändisarna i Secret Song

Maria Forsblom leder TV4s nya satsning Secret Song – där kändisar hyllas med skönsång av artister och anhöriga.

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
0:40

Efter reklamen: Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

(0:40)

Slå på ljud

Maria Forsblom ledet TV4:s nästa stora nöjessatsning, Secret Song. Programmet där kändisars anhöriga tillsammans med en artist, gärna någon som kändisen har en särskild relation till, uppträder med en sång som de valt ut.

Vanligtvis en av de återkommande programledarna i Nyhetsmorgon tycker Maria att det ska bli extra roligt att få ge sig in i nöjesvärlden.

– När jag ser på mig själv utifrån känner jag mig tacksam över att jag just nu får uppleva båda delarna. Det är ett drömscenario, säger Maria i en intervju med Svensk Damtidning.

Secret Song är ett helt nytt programkoncept i Sverige med förlagor i Frankrike och Finland. Det ger en liten extra krydda till denna första säsong

– Nu var ju det här allra första säsongen i Sverige så deltagarna visste ju ingenting. Det blir ju inte den effekten nästa säsong då, så det är extra kul nu när det blev en överraskning för dem, säger Maria.

Vissa fick mer information än andra, men chocken när de kom ut i studion och fick se sina nära och kära dyka upp på scen var ändå stor för de flesta. Maria utlovar starka känslor.

– Det är även för mig många känslor i det, dels så är jag tacksam och då främst gentemot de anhöriga, inte självklart att alla dom skulle ställa sig på scenen Inför reportaget vi lider på scenen för hennes skull. De är inte vana att stå i rampljuset på scenen och uppträda men de gjorde det då för att deras nära ska få veta hur viktiga de är, säger Maria.

Secret Song har premiär söndagen den 23 januari klockan 21.00 i TV4.