Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Splittringen mellan Dominika och Anders Borg: ”Vi har slutat prata”

13 maj, 2021, 17:00 

Det finns en känslig fråga man inte diskuterar i Dominika Peczynskis och Anders Borgs hem.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Dominika Peczynski, 50, slog igenom som sångerska men har sedan hon lade den karriären på hyllan blivit något av en entreprenör, och hon är öppen med att pengar är något hon värdesätter i livet.

I podcasten Fundamentalt går hon närmare in på vad hon anser har varit hennes bästa investering, något Expressen tidigare rapporterat om.

– Jag säger som alla andra stockholmare: Mitt boende. Verkligen. Jag har gjort en jättefin bokarriär. En alldeles enastående sådan om jag får säga så, jag har köpt på rätt gator på rätt dag och sen har jag sålt, det skulle jag säga. Större delen av min förmögenhet finns där och där finns det rätt gott om förmögenhet. Och det är jag väldigt nöjd med, säger hon i podden.

dominika pezcynski anders borg
Vissa samtalsämnen har blivit tabu hemma hos Dominika Pezcynski och Anders Borg.

Dominika vägrar följa Anders Borgs råd

Men trots det stabila utgångsläget med flera lyckade bostadsaffärer bakom sig trivs hon inte med bolån och vill amortera så mycket hon kan direkt. Det är något av en nagel i ögonen på maken Anders Borg, tidigare finansminsiter.

– Min man säger att jag inte är klok som amorterar för jag borde sätta sprätt på pengarna på börsen till en mycket högre avkastning men det gör jag inte. Jag är jätteglad att jag har tokamorterat så jag sitter här på jättemånga obelånade miljoner. Jag kan gå ner i yta om jag känner för det någon gång.

Det har varit många och långa diskussioner hemma hos paret Borg/Peczynski, men inte längre.

– Vi har slutat prata om det här, säger Dominika i podden.

Annons