Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Splittringen mellan Lotta Engberg och Mikael Sandström - Soldoktorns hårda ord om bristen på kärlek

12 maj, 2023, 14:23 
Lotta Engberg och Mikael Sandströmm

Mikael Sandström är brutalt ärlig om relationen med Lotta Engberg.

Annons

Mikael Sandström och Lotta Engberg har trollbundit en hel nation med sin romans. De träffades mer eller mindre genom kvällspressen och är numera sambor i en drömmig villa utanför Göteborg.

Men nu har Mikael varit brutalt ärlig kring en viktig del i deras förhållande. Så pass ärlig att man undrar hur Lotta känner när hon tar del av de hårda orden.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Mikael Sandströms hårda ord om relationen med Lotta Engberg

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta och Mikael – vilket drömpar!

I en intervju Hemmets journal erkänner nämligen Mikael att Lotta kände betydligt starkare för honom än vice versa – i alla fall i början av dejtandet. När hon var förälskad var han bara "försiktigt intresserad". Aj.

Annons

Men vi vet alla att hur det slutade. Mikael sköt sina dubier åt sidan och hängav sig åt kärleken. Nu har han och Lotta varit tillsammans i tre år.

– Vad var faran med att försöka? Visst, jag kunde bli uthängd i pressen men det kändes småttigt jämfört med det jag varit med om, säger Mikael till Hemmets Journal.

Och nu finns det ingen anledning till att tvivla på Mikaels känslor. Han kämpar med orden och tvingas ta till sin poetiska ådra när flickvännen kommer på tal i intervjun med Hemmets Journal.

– Hur ska jag beskriva Lotta? Det är som att försöka få ner havet i ett glas, det går inte. Det är så mycket som inte låter sig förklaras, Lotta är en helhetsupplevelse. Du faller inte bara för en grej, utan för hela hennes väsen, säger han.

– Vi försöker sätta guldkant på vardagen, kanske med någon god mat. Vi tycker om att skoja till det. Vi trivs med att göra saker tillsammans men låter samtidigt varandra ha sina egna projekt. Det tror jag är bra.

Tänker inte gifta sig

Samtidigt har paret än så länge inga planer på giftermål. Det vet vi på Svensk Dam efter att själva ha pratat med Mikael.

– Nej, inte i nuläget. Vi har det så bra så, vi ska inte... Vi har ett vinnande koncept!, sa Mikael till Svensk Damtidning då.

– Var sak har sin tid. Jag vet inte vad framtiden för med sig, men just nu så är det bra som det är.

Annons