Splittringen mellan Pernilla och Christian – lämnas ensam

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens beslut innebär stora förändringar.

TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet
1:08

Efter reklamen: TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

(1:08)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer firade ett år tillsammans tidigare i år. När paret träffades rådde stort hemlighetsmakeri, men när han väl träffade fram i rampljuset började han synas alltmer frekvent.

I dag gör han inhopp i realityprogrammet ”Wahlgrens värld” och syns flitigt på Pernillas sociala medier. Allt från vardagshäng, middagar och lyxsemestrar avhandlas när kärleksparet är i farten.

Tidigare i år köpte Pernilla drömhuset "Casa de las Estrellas”. Huset är beläget i Marbella och invigdes i april tidigare i år. På bilder kunde man se hur hon och Christian njöt av mat, sol och bad.

Pernilla Wahlgrens beslut

Ja, Pernilla ser verkligen till att njuta av livets goda när ledigheten väl kickar igång. På grund av ett hektiskt, intensivt och ständigt fullspäckat schema är det säkert extra välbehövligt att varva ned.

Och trots att kalendern knappt har några luckor, har Pernilla Wahlgren nu landat ett riktigt drömjobb. Under tisdagsmorgonen avslöjade hon i Morgonstudion att hon blir ny programledare för Allsång på Skansen.

– Jag kliver in i ett av Sveriges mest uppskattade tv-program och tar på mig det här hedersuppdraget. Jag kommer inte hålla på och ställa några krav, mer än att jag vill vara med i redaktionen och kunna vara med och påverka innehållet, säger hon till Aftonbladet.

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är Allsång på Skansens nya programledare.

Henrik Montgomery/TT

Sanna Nielsens ersättare klar – Pernilla Wahlgren tar över Allsång på Skansen

Förändringen i relationen

Samtidigt betyder den folkkära artistens nya gig att det blir en sommar full med jobb, och det kommer med all sannolikhet bli svårare för Pernilla och Christian att få till kvalitetstid i Spanien.

I stället för en sommar klädd i palmer, vita sandstränder och strålande sol, får Pernilla Wahlgren axla rollen som programledare i ett av Sveriges populäraste program och möta publikens jubel.

Men det kommer med ett pris.

– Jahopp, där rök somrarna i Spanien, sa hon i SVT:s Morgonstudion.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.

Karin Törnblom/TT

Foto: TT