Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Splittringen mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer – bilden avslöjar sveket

11 jul, 2023, 11:30 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren sa orden som pojkvännen Christian Bauer absolut inte ville höra.

Annons

Pernilla Wahlgren och Zara Larsson stod för inte en utan två oväntade kupper under Allsång på Skansen. Zara valde Sareks klassiska Genom eld och vatten som sin allsångslåt, men gjorde en subtil men viktig ändring i texten.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens kupp under Allsången – Christian Bauer träffad

Christian Bauer
Det råder ingen tvekan om vilket Stockholmslag Christian föredrar...

Vid ett tillfälle under refrängen vände sig Zara till kameran och mimade "Och vi hatar AIK". Det här är ett tilltag som enligt sägnen uppfanns av Hammarbys supportrar, men som sedan anammats av flera av AIK:s rivaler. Pernilla gav dock igen. Hon nöjde sig inte med att mima. När det var hennes tur att sjunga skanderade hon "Och vi älskar AIK" rätt in i mikrofonen.

Annons

Det här kan inte ha varit alltför populärt hemmavid. Pernillas pojkvän Christian Bauer satt nog och gnisslade tänder när han hörde sin fästmö förklara sin kärlek för AIK – eftersom han själv är djurgårdare! Det kan man tydligt se om man tittar igenom Christians Instagram-konto.

Kärleken till Djurgården är inget han hymlar med, tvärtom. Han skyltar öppet med att han är en trogen, livslång Dif:are.

Som bekant råder det en ofta hätsk, innerlig rivalitet mellan AIK och Djurgården. Att vara tillsammans över klubbgränserna är inte alltid lätt, speciellt inte när det är derbydagar. Eller när din partner sjunger att hon "älskar AIK" inför 1,4 miljoner tittare.

"Som gammal AIK:are blir man bara glad"

Pernilla har berättat om bakgrunden till kuppen i webbtv-formatet Fotbollsmorgon, där bland andra IFK Göteborg-profilen Elsa Alm medverkar.

– När vi repade sjöng Zara ”Åh vi hatar AIK”. Jag är ju en gammal AIK:are, så då tänkte jag att jag skulle sjunga ”Åh vi älskar AIK” i stället, säger hon i Fotbollsmorgon.

– Jag fick ett meddelande från en kompis, som sa att hela AIK:s forum var fullt av kärlek till mig. Som gammal AIK:are blir man bara glad.

Frågan är om Christian var lika glad?

Annons