Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sprickan mellan Pernilla och Christian – är som man trott

17 apr, 2024, 07:00 
Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer är inte överens.
Annons

Pernilla Wahlgren jobbar för fullt. Mellan varven försöker hon se till att återhämta sig, samtidigt som hon så klart vill tillbringa så mycket tid hon bara kan med sin älskade make Christian Bauer.

Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & SilviaBrand logo
Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & Silvia

Hon har även haft turen att hitta en man som själv har en vana att stå framför kameran. Christian har tidigare jobbat som modell och har på så sätt inga större problem att filmas när ”Wahlgrens värld”-kamerateamet är i farten.

Pernillas älskade make är inte heller blyg för att lägga upp bilder från sitt liv på sociala medier. Med tiden har han dessutom skaffat sig en imponerande följarskara på närmare 49 000 personer.

Annons
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren.Karin Törnblom/TT

Splittringen mellan Pernilla och Christian

Men eftersom Christian är så öppen med sitt liv, vet man också att det finns en liten spricka i relationen med Pernilla Wahlgren. Han är nämligen en enträgen supporter till Djurgården, något som förmodligen skapar viss osämja i hemmet.

För det är ingen hemlighet att Pernilla sympatier ligger någon helt annanstans. Hon hejar på konkurrenterna AIK, något som blev tydligt när hon sjöng Sareks ”Genom eld och vatten” i Allsång på Skansen och klämde in ett ”åh vi älskar AIK” mitt i sången.

Annons

– Jag fick ett meddelande från en kompis, som sa att hela AIK:s forum var fullt av kärlek till mig. Som gammal AIK:are blir man bara glad, sa Pernilla efter draget i Allsång på Skansen.

Pernillas beslut med Christian

Om man fortfarande tvivlar på Christians sympatier, är det bara överblicka hans Instagram. Där lägger han ofta upp kärleksfulla inlägg om laget i sitt hjärta.

Pernilla verkar heller inte vara särskilt upprörd över Christians fotbollsbeteende. Faktum är att hon till och med följt med maken på en Djurgården-match, trots att det i många kretsar skulle anses vara något av ett förbjudet beteende.

Annons

Men så är de ju också kära som få – och för husfridens skull är det kanske bra att man inte låter fotboll stå i vägen.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på Djurgården-match.Henrik Isaksson/TT

Foto: TT

Annons