Stefan Holm har ny kärlek efter skilsmässan – berättar i TV4!

Stefan Holm har en ny flickvän.

Stefan Holm har en ny kärlek i livet.Det berättar höjdhoppslegendaren i TV4.

Stefan Holm är en av våra allra mest folkkära idrottare. Han vann folkets gunst med sina bragder som höjdhoppare, där OS-guldet från Aten 2004 slog allra högst. Sedan visade han en helt ny sida i fredagsunderhållningen På spåret och briljerade med sin allmänbildning.

I dag måndag var Stefan sommargäst i Nyhetsmorgon i TV4. Då berättade han om det där OS-guldet – och känslorna det fortfarande väcker hos honom.

Stefan Holm gäst i Nyhetsmorgon

Stefan Holm har en ny flickvän.

Stefan Holm har en ny flickvän.

– Vad jag än gjorde annat i mitt liv skulle jag alltid ha den. Sedan är det inget jag går runt och tänker på dagligdags, förutom när folk frågar mig om det. Men den är skön att ha, det kan jag säga, säger Stefan i Nyhetsmorgon.

Stefans son Melwin Holm är också en höjdhoppsbegåvning utöver det vanliga. I fjol tog han SM-brons – som fjortonåring!

Han tränas av pappa Stefan.

– Att kombinera papparollen och tränarskapet är inte alltid enkelt. Jag har lärt mig mycket av min egen pappa. Det gäller att inte vara tränare hemma i huset. Ibland måste jag vara lite pappa på träningen. Krama om honom om han behöver bli tröstad, säger Stefan.

Stefan Holm har ny flickvän efter skilsmässan

Stefan fick Melwin med exhustrun Anna Lycke i januari 2005. De skilde sig 2012, efter att “kärleken tog slut”, som Stefan själv formulerade det i en intervju med Expressen.

Men nyligen har Stefan berättat på de sociala medierna att han har en ny kärlek i sitt liv. Detta togs upp i Nyhetsmorgon av programledaren Sofia Geite.

– Jo, tack så mycket, svarade Stefan.