Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Steffo har hållit familjemedlemmen hemlig – nu väljer han att visa

Steffo har hållit familjemedlemmen hemlig – nu väljer han att visa

Foto: TT

Steffo Törnquist har hållit det hemligt, men nu berättar han. Han har en familjemedlem inte många känner till.

Många tror sig nog ha full koll på Nyhetsmorgon-veteranen Steffo Törnquist. Han delar ju gärna med sig av livet utanför rutan på sin Instagram! Livet med frun Caroline, jaktresor och golfrundor – ja, Steffo går det ingen nöd på.

Men det finns en sak han lyckats hålla hemlig – en nära familjemedlem. Nu visar han upp henne på Instagram.

5 saker du inte visste om Steffo Törnquist
0:43

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

(0:43)

Slå på ljud

Steffos våning värd 30 miljoner – se nya unika bilderna inifrån!

Steffo Törnquist okända karriär – berättar själv

Ja, Steffos karriär i rutan har nog de flesta koll på. Under hans 44 säsonger i Nyhetsmorgon har han hunnit beta av det mesta, och förgyllt otaligt många mornar. Men den nyblivne 67-åringen har även ett förflutet som betydligt färre känner till.

Jobbkarriären började nämligen redan som åttaåring, långt bort ifrån glammiga galapremiärer och tv-smink.

– Mamma och pappa hade en klädbutik i Linköping, och redan från 8-års ålder gjorde jag saker i den. Vek kartonger och gick till posten och sådär. Så mina somrar, när jag var riktigt liten hade jag möjlighet att jobba där och tjäna lite pengar. Mitt första riktiga andra sommarjobb utanför familjen, var att jag var simlärare i ett par somrar, avslöjar Steffo Törnquist för Svensk Damtidning.

Steffo Törnquist

Tillbakakast! Minns du när Steffo såg ut såhär?

Roger Tillberg/TT

Vi hade alltså likväl kunnat hitta Steffo i gymnastiksalen eller badhuset, men hälsan satte stopp, och det blev journalistiken som kallade.

– Det var skitkul att vara lärare, men jag fick reumatiska besvär. Och att vara gymnastiklärare som jag var, det roliga med det var ju att vara med själv, och det kunde jag inte som jag hade velat. Då skolade jag om mig till journalist, säger han.

Steffos son har vuxit upp: Så ser han ut idag!

Steffo Törnquist om sin okända familjemedlem

Idag lever Steffo lyckligt med sin Caroline Törnquist, och har sonen Max, samt Carolines barn från tidigare relation, Amelie och Robert.

Men Steffos egna familj är också större än man tidigare trott. I början av veckan laddade han nämligen upp en bild på Instagram där han grattade sin syster Anita – som han inte visat upp särskilt mycket tidigare!

Hon är knappt ett år äldre än honom, och Steffo fyllde ju nyligen 67 år. På bilden han delar är de bara små barn, och visst ser man en tydlig likhet! Hur Anita ser ut idag förblir en hemlighet, för hon har verkligen sett till att hålla sig utanför rampljuset.

Foto: TT