Steffo Törnquist avslöjar relationen med okända bonussonen

Steffo Törnquist avslöjar relationen med okända bonussonen

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Nu avslöjar han den hemliga relationen!

5 saker du inte visste om Steffo Törnquist
0:43

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

(0:43)

Slå på ljud

Steffo Törnquist, ett av Nyhetsmorgons mest omtyckta ansikten, är minst lika omtyckt utanför rutan. Han är hyfsat skicklig på att uppdatera sina följare om sin vardag på sin Instagram – perfekt för alla som inte får nog av Steffo i TVn!

Nu delar han med sig av en alldeles speciell bild, som avslöjar en relation vi inte hört så mycket om.

Avslöjandet om frun

Ja, bara för någon vecka sedan avslöjade Steffo spännande detaljer om sin fru, som annars håller sig privat. Steffo, 66, och familjerättsjuristen Caroline, 61, har varit gifta i hela 14 år, men hon har inte blivit någon superkändis på kuppen.

Förmodligen är det för att paret valt att hålla sin relation utanför strålkastarna, men nu bjöd han till lite mer än vanligt. Han skojade om att Nyhetsmorgon-kollegorna Maria Forsblom och Sofia Geite var otäckt lika på sin Instagram:

"Jag som är gift med en enäggstvilling må ha ett tränat öga, men jag skulle absolut se skillnad även på 80 meter i skymning och med cyklop. Men det är förbannat bra drag i båda, det har de gemensamt". Skrev han bland annat.

Hans fru är alltså en tvilling! Det har hon faktiskt avslöjat en gång tidigare, men det är inte ofta Steffo själv väljer att prata om det.

Kändismannens relation till bonussonen

Och nu är det ytterligare en släkt-relaterad hemlis som kommer till ytan. Han har nämligen en bonusson, som Steffo verkar ha en riktigt fin relation med!

"Årets första match mot bonus-Robban slutade even Steven. Spelade open. Robban hade nya stickor och inte fått drivern än så jag släppte några slag😎👊 Wilander-sportsligt, om jag frågar mig själv💪💪" Skriver han på Instagram under en bild på de båda.

En aningen oväntad hälsning dyker upp i kommentarsfältet, av ingen mindre än artisten Patrik Isaksson.

"Pussa Robban från mig 😍" Skriver han nämligen under bilden. Vad de har för relation, är oklart.

Steffo är mycket sparsam med detaljer om sin bonusson Robban, och "taggar" inte heller honom i inlägget. Men så roligt att se att de har en gemensam hobby att umgås över!

Foto: TT/Instagram, skärmdump