Steffo Törnquist i chock – fräcka kommentaren i direktsända Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist i chock – fräcka kommentaren i direktsända Nyhetsmorgon

Steffo fick en fråga han inte hade räknat med...

Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket
0:55

Efter reklamen: Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

(0:55)

Slå på ljud

Nyhetsmorgon är älskat av många och ses varje vecka av hundratusentals tittare som bänkar sig i tv-sofforna på morgonkvisten.

Storsuccén beror mycket på de uppskattade programledarna som både lyckas underhålla och förmedla allvarliga nyheter. En av dem är TV4-veteranen Steffo Törnquist, som leder programmet under torsdags- och fredagsmorgnarna varje vecka – men det går inte alltid som planerat.

Under dagens sändning fick Steffo nämligen en fråga som han inte hade räknat med.

TV4:s nya satsning med Nyhetsmorgons

I veckan gick Nyhetsmorgon-gänget ut med en glädjande nyhet – till hösten utökas programmet med hela två timmar. På vardagar kommer det att starta 05.45 i vanlig ordning, men pågå ända tills 12.00 i stället för till 10.00.

Den nya satsningen verkar vara uppskattad bland fansen.

"Tjoohooo! Bästa programmet med bästa programledarna", är en av alla positiva kommetarer på TV4:s Facebook-sida.

Ja, Steffo är en av dem som genom åren kommit att bli en favorit bland tittarna. Han har varit på TV4 i över 30 år och majoriteten av tiden har varit i Nyhetsmorgon. Vapendragaren Jenny Strömstedt har däremot försvunnit från hans sida på senare tid, i stället har kollegorna tagit hennes plats.

Steffo Törnquist utfrågad om otrohet i direktsändning

Under dagens Nyhetsmorgon fick vi se Jenny Alversjö vid Steffos sida, och ett av ämnena som stod på schemat var relationer – ett återkommande samtalsämne tillsammans med experten Anna Bennich.

Men i dag talades det om något som kan vara känsligt för vissa – nämligen otrohet. Och då blev Steffo plötsligt utfrågad om han själv varit otrogen, vilket gjorde honom något obekväm...

– Ehh…, nu ska vi inte prata om mig, svarade han innan han ifrågasatte om det inte finns några tillfällen där en otrohet kan vara positiv.

Steffo är sedan 14 år tillbaka gift med kärleken Caroline Törnquist, de har inga gemensamma barn, men bonusbarn på vardera sida. Det vill säga, både Steffo och Caroline har barn sedan tidigare relationer.

Foto: TT, TV4