Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Steffo Törnquist inlagd på sjukhus – kollegornas fina stöd

03 jul, 2024, 06:54 
Steffo Törnquist tvingas till operation – nu berättar han om sjukhusvistelsen.
Annons
Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Steffo Törnquist är en av TV4:s mest erfarna programledare. Frågan är om han inte kan titulera sig som den mest erfarna, efter alla lyckade år i det morgonvänliga programmet Nyhetsmorgon.

Han har tidigare kamperat ihop med kollegan och vännen Jenny Strömstedt. I flera år var de Nyhetsmorgons mest populära duo och ett sällskap som fick tittarna att jubla varje gång de dök upp i rutan.

Men samarbetet är ett minne blott. Jenny rattar för det mesta Nyhetsmorgon på helgerna och Steffo har funnit en ny radarpartner vid namn Sofia Geite.

Annons
Steffo Törnquist
Steffo Törnquist är en av TV4:s mest omtyckta programledare.Eero Hannukainen/TT

Steffo på sjukhus

Även utanför rutan har Nyhetsmorgon-kollegorna en fin relation. De umgås även privat och det är inte helt otänkbart att det delas någon bild på Instagram när de avnjuter en middag tillsammans.

Men de är också ett väldigt fint stöd när det blir lite allvarligare grejer. Steffo ligger nu inlagd på sjukhus och ska genomföra en knäoperation, något han skriver om själv.

”Min gång har icke varit estetiskt fulländad på en tid, kanske aldrig när jag tänker efter, men vad kan man förvänta sig med ett hål stort som en golfboll i femur. Well, fick för några timmar sen ett sprillans knä och all personal förefaller nöjd, jag med, så so far so good”, skriver han.

Annons

TV4-kollegornas stöd

Operationen tycks ha gått väl, men kollegorna är fortfarande måna om att Steffo ska ha det bra på sjukhuset. Flera har därför hört av sig i kommentarsfältet och skickat stöd.

”Heja heja skjut och pressa efter matchen får du kaffe…”, skriver Jenny Strömstedt.

”Ett nytt knä är du mer än värd! Take care”, skriver Jesper Börjesson.

”Kämpa!”, skriver Erik Videgård.

Foto: TT

Annons