Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquist markerar – när Jenny Alversjö inte kan sluta skratta i direktsändning

05 feb, 2024, 23:00 
Foto: TV4
Jenny Alversjö brister ut i skratt efter en miss i Nyhetsmorgon, och kan inte sluta skratta. Då reagerar Steffo Törnquist.
Annons

Jenny Alversjö har precis fyllt 50 år, och privatlivet likaså karriären går som på räls. Hon jobbar som programledare i populära Nyhetsmorgon, och är en av programmets mest omtyckta profiler.

Ja, Jenny är ingen nykomling i rutan. Men ändå kan det ibland gå lite fel – som när hon brast ut i skratt i direktsändning och hade svårt att hämta sig...

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Jenny Alversjö fyller 50 år – och över 20 år på TV4

Det är i samband med Jennys 50-årsdag som Nyhetsmorgon själva delar ett ihopklipp av hennes minnesvärda stunder på kanalen. Hon har ju jobbat på TV4 i olika roller, i över 20 år.

Annons

I videon får vi se klipp från stormöten med stjärnor som Zlatan, Alexander Skarsgård och Katy Perry – och såklart, tittarnas favorit: fnitterspel!

Många klipp är vid det här laget virala klassiker, som den gången hon ledde programmet ihop med Steffo Törnquist och råkade ut för en sparris-incident som resulterade i en okontrollerad skrattattack.

Jenny Alversjö kan inte sluta skratta i Nyhetsmorgons direktsändning – efter missen

Det hela utspelade sig 2018, och Steffo Törnquist visade upp en vit sparris för kameran. Jenny Alversjö skulle bara peta på den liten, när den plötsligt bryts i tu och trillar rakt ner i en kaffekopp.

Annons
En bit sparris har trillat ner i en kaffekopp i Nyhetsmorgon

Och Jenny kan helt enkelt inte samla sig. Hon skrattar så mycket att hon måste försvinna ur bild, och hukar sig över knäna flera gånger för att försöka samla sig.

Jenny Alversjö får en skrattattack i Nyhetsmorgon, Steffo tittar på

– Jag kommer kissa på mig!, utbrister hon i klippet.

Steffo å andra sidan skrattar, men försöker hålla ihop. Han markerar tydligt att han tycker det är kul, men har desto lättare att hålla sig sansad och försöka torka upp röran.

– Så jävla dåligt..., säger han mellan fnissen.

Foto: TV4

Annons