Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquist oigenkännlig – visar upp utseendeförändringen

12 jul, 2023, 16:00 

Steffo Törnquist visar nu upp nya utseendeförändringen.

Annons

Steffo Törnquists ansikte är långt ifrån anonymt. Åren i Nyhetsmorgon har gjort honom till en välkänd och mycket uppskattad TV4-profil, där han under karriären synts och kamperat ihop med flera andra stjärnor.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Men det är inte bara jobbet som gjort Steffo känd, han är även en livsnjutare av rang och när man ibland tänker på TV4-stjärnan är det inte helt ovanligt att hans vurmande för livsnjutning svävar förbi.

– Jag njutningsdricker och röker cigarr men berusad blir jag inte och en cigarett skulle jag aldrig röka. Jag går på gym och tränar, spelar golf så ofta jag hinner och älskar att vara ute i naturen, har Steffo sagt till Icakuriren.

Annons
Steffo Törnquist och Caroline Törnquist
Steffo Törnquist med hustrun Caroline Törnquist.

Steffo Törnquist om att lämna Nyhetsmorgon

Hur länge livsnjutaren orkar hålla på med Nyhetsmorgon är oklart. Steffo har tidigare hintat om att slutet är nära, men att han tar år för år och känner efter när det är dags att lägga manuskorten på hyllan.

Den dagen han väl slutar kommer bli en sorgens dag för tv-tittarna. Steffo i sin tur kommer ha det kanon, med fokus på att njuta och ta dagarna som de kommer.

– Jag har ingen plan för mitt liv annat än jag kommer att sitta i halmhatt, med pipa i munnen, och författa böcker när jag blir stor. Det är rätt nära dit, har han sagt till Expressen.

Annons

Steffos utseendeförändringar

Just nu njuter Steffo Törnquist och hustrun Caroline Törnquist av sommarens varma dagar. De har hunnit med allt från häng med Jenny och Niklas Strömstedt, till härliga sommarfester.

Senaste tiden har han uppdaterat följarna om sitt liv på sociala medier, där han öppenhjärtligt delar med sig av både golfspel och plötsliga utseendeförändringar.

”De senaste dagarna har jag motvilligt fått knoppen invirad vid tvenne tillfällen. Först var det Dubai-Thomas som band sin Varvatos-halsduk runt min skalle på Knistad-balunsen. Sen var det Halvägget Hille som med utsökt abborrmiddag mutade äkta män och svågrar och mågar och allt vad heter att leka Hermes-gang för en plåtning”, skriver Steffo om förändringarna.

Annons

Följarna reagerar direkt

I kommentarsfältet är det många av följarna som uppskattar Steffos lekfulla sida och galna upptåg.

”Du är så rolig omtänksam bjuder på ett gott skratt när man behöver det som mest”, skriver en person.

”Ja allt klär ju en skönhet”, skriver en annan”.

”Wow, iskall Steffo”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons