Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquist öppnar upp om skilsmässan – har förlorat alla pengar

13 mar, 2023, 19:00 

Nu berättar Steffo Törnquist sanningen.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquist, 67, är en av våra mest folkkära programledare.

I över 30 år har han arbetat på TV4 och sedan många år tillbaka är vi vana vid att se honom i Nyhetsmorgon.

Steffo och Jenny Strömstedt, 50, har blivit en riktig favoritduo bland tittarna, som ofta frågar dem båda när vi ska få se dem i rutan ihop igen. Under den senaste tiden har Steffo nämligen jobbat mer tillsammans med Sofia Geite, medan Jenny brukar hålla i sändningarna på egen hand.

Annons

Så lever Steffo Törnquist privat

Utanför jobbet lever Steffo ett riktigt härligt liv fullt av fina vänner och familj.

Sedan 2008 är han gift med kärleken Caroline Törnquist, 62, och de bor tillsammans i en lyxlägenhet på Östermalm i Stockholm.

Steffo brukar nästan dagligen dela med sig av bilder från sitt liv på Instagram, där han har över 143 tusen trogna följare.

Nyligen delade programledaren med sig av de fantastiska nyheterna att hans son Max ska bli pappa!

Annons

"I samma ögonblick min son Max föddes för 35 år sen förstod jag vad livet går ut på. Nu ska han och hans underbara Derya ha barn ❤️❤️ och jag ska bli FARFAR", skriver han.

Steffo Törnquist öppnar upp om skilsmässan – och ekonomiska krisen

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Steffo att han är tacksam för att han har det så gott ställt och att han verkligen ser till att njuta av livet varje dag.

Han förklarar samtidigt att han inte alltid har haft det lika tryggt ekonomiskt, då han tidigare gått igenom tuffa skilsmässor.

– Jo, en del saker kostar, men jag har verkligen inte alltid haft mycket pengar. Det har varit några usla skilsmässor och separationer där jag har varit helt blottställd efteråt. Men det har gått bra så nu kan jag göra vad jag vill. Men jag har aldrig ärvt en spänn, jag har jobbat ihop allt själv, säger han till tidningen.

Annons