Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquist visar upp ytterligare ett lyxköp – svindlande prislappen!

02 dec, 2022, 20:30 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Steffo Törnquist har minst sagt en dyr passion.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquist har kommit att bli Nyhetsmorgon-veteranen med hela Sverige, men han är också känd för att vara en så kallad livsnjutare, en stämpel som han mer eller mindre gett sig själv.

Han har flera gånger yttrat att han njuter av det goda i livet. Han är inte blygsam med att visa hur han unnar sig påkostad mat och dryck – och prylar snålar han inte heller med. Steffo har särskilt en passion som visat sig få plånboken att krympa något, vilket han förvisso har råd med.

– Jag har tillräckligt mycket pengar för att kunna göra precis vad jag vill resten av mitt liv, berättade han nyligen i Emil Perssons i Fördomspodden.

Steffo Törnquists lyxliv för svindlande summor

Steffo sätter guldkant på vardagen hemma i lyxvåningen på Östermalm tillsammans med hustrun Caroline Törnquist. Ofta delar han bilder på Instagram från deras lyxiga middagar, som gärna avslutas med en cigarr.

Annons

Men ett intresse som han har helt på egen hand är pennor. Men inte vilka pennor som helst, och tidigare i år slog han till stort.

"Åt lunch med David Oscarson, som är amerikan och en av världens ledande penndesigner. Han är ättling till svensk mormonpastor, är helsåld på allt svenskt, han talar flytande svenska och nu hade han gjort en penna till ära av Carl Milles, eftersom jag är från Linköping och är uppfödd med Folke Filbyter (har t o m badat i statyn) var jag bara tvungen att slå till, så cool.", skrev han då.

Prislappen? Svindlande 68 000 kronor.

Steffo visar upp jul-tillskottet

Och nu visar han upp ytterligare en lyxpenna till sin samling.

"I december kommer den röda pennan med det röda bläcket fram. Det är ju jul", skriver han i ett nytt inlägg.

Även denna är enligt Nyheter24 en David Oscarson penna i modellen Jacques de Molay Limited Edition Fountain Pen – och ja, givetvis är inte heller den här en billig historia. En penna i samma modell ligger nämligen ute till försäljning på den amerikanska sajten Pen Boutique, och den som vill ha den får pröjsa 66 500 kronor!

Foto: TT

Annons