Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquists arga utspel efter pinsamma teknikmissen: "Klantarsel!"

19 okt, 2023, 09:30 
Steffo Törnquist

Steffo Törnquist har hamnat i en knipa och vädjar nu om hjälp.

Annons

Steffo Törnquist har blivit något av en institution i Nyhetsmorgon-soffan Veteranen är en trygghetsfaktor för många, och det känns verkligen som att programmet skulle vara ett helt annat utan honom.

En anledning till att Steffo är så populär bland tittarna är att han är så impulsiv och chosefri. Men just detta kan också ligga honom i fatet.

Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”Brand logo
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”

Steffo Törnquist vädjar om hjälp: "Klantarsel"

Steffos senast publicerade bild på Instagram är en suddig historia. Det är en gruppselfie från golfbanan där man knappt ser ansiktena.

Det visar sig att Steffos telefon har varit med om en olycka. Och nu är han riktigt förgrymmad på sig själv.

– Ok, medger att jag är ett klantarsel. Bilden är suddig för att jag hoppade i poolen igår med mobilen i fickan. Och hur suddig den är ser jag inte eftersom jag tappade mina favvo-Silhuetter under sätet på planet hit. Well, men fotot indikerar ändå att Mackan & Moi är OBESEGRADE, glajjorna är anmälda till flygbolaget, kanske får jag dem tillbaka när de monterat ner stolen. Men med luren vetefan. Nån som har ett råd: allt verkar funka utom ansiktsigenkänningen och kameran. Nåt tips på åtgärd? skriver Steffo i inlägget.

Annons

Steffo får en del handfasta tips. Exempelvis är det flera som föreslår det klassiska knepet: att lägga mobilen i en påse ris och vänta på att riset absorberar fukten. Men flera andra skriver att det är lika bra att ge upp och antingen lämna in telefonen till en reparatör eller köpa en ny.

Steffo har just nu semester från Nyhetsmorgon, det är därför han kan roa sig på golfbanan. Men han är tillbaka nästa vecka.

Steffo Törnquist om framtiden i Nyhetsmorgon

Hans framtid i programmet är annars hyfsat säkrad – även om han har berättat för Expressen att han har pengar nog för att säga upp sig från TV4.

– Det är en frihet som jag har manövrerat mig till, och den är mer värd än något annat. Det handlar inte bara om att hota om att avbryta ett projekt eller säga upp ett avtal, utan om att jag har svårt för att bli styrd. Jag vill göra som jag vill, och nu har jag råd att säga: ”nu skiter jag i det här”, säger han i intervjun.

Annons