Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquists bild väcker frågor – visar upp nya utseendet: "Tandjäveln flög ut"

01 sep, 2022, 08:00 

Bilden får många att reagera – men det är oklart vad som egentligen hänt.

Annons
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Steffo Törnquist vet hur man charmar tittarna, och förmodligen är det därför han har blivit en av Nyhetsmorgons allra mest omtyckta profiler. Han styr skutan avslappnat och inte sällan med en generös dos humor, vilket minst sagt verkar vara ett vinnande koncept i vårat avlånga land.

Men det är inte bara i rutan på mornarna som Steffo väcker känslor. Nu har han gjort detsamma på Instagram – när han visar upp sitt nya utseende.

Tappat en tand

På Instagram valde Steffo själv att dela en bild när han ligger bakåtlutad i tandläkarstolen, med två vita plasthandskar i munnen. Han visar upp sin nya tandrad – varav en av framtänderna är en lite annan nyans än resterande tänder.

Det står klart att Steffo har behövt uppsöka tandvård efter någon slags incident, och att den nya tanden inte riktigt passar in i det kritvita leendet. Men vad det egentligen är som gjort att han tappat sin tand är profilen oerhört kryptisk kring.

Annons

Delar av Nyhetsmorgon-redaktionen befann sig under dagarna på konferens, och det är detta Steffo väljer att hänvisa till.

"Stentuff konferens igår tanke mot tanke, ord mot ord, stegrande hetta och decibel. Plötsligt ett hastigt och lite brutalt bett mot revben, tandjäveln flög ut ur oktogonen och läkare konsulterades. Nu fick jag en ny framtand, men teknikern icke nöjd: ”en nyans för gul” väser hon. Återbesök kl 18." Skriver Nymo-favoriten.

Orden från Niklas Strömstedt

Att Steffo Törnquist på sin Nyhetsmorgon-konferens hamnat i en hetsig debatt som resulterade i en förlorad tand låter onekligen dramatiskt, om så skulle vara fallet. När Svensk Dam kontaktar den populära programledaren står han fast vid att det är ett bråk som föranlett tandförlusten.

"Det var mental brottning och jag högg mot ett revben. Inget mer än så!! Lite blodvite då och då gör susen" Skriver Steffo i ett SMS.

I kommentarsfältet roas följarna av bilden. Vännen och artisten Niklas Strömstedt passar på att komma med ett litet råd till Steffo, och rekommenderar en guldtand istället. Den som är bekant med GES-medlemmen vet att hans egna leende pryds av en sådan.

Men det verkar dessutom finnas ytterligare en faktor i bilden som alla följare slås av. Det handlar om en likhet med skådespelaren Jack Nicholson, från filmen The Shining. Ja, Steffos beskrivning av incidenten låter onekligen som något taget ur en skräckfilm.

Foto: Instagram/TT

Annons