Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquists erkännande om sonen Max – på stora dagen: "Tyvärr..."

28 dec, 2023, 14:00 

I samband med att Steffo Törnquist grattar sin älskade son Max på födelsedagen avslöjar han även en dolt talang!

Annons
Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

Steffo Törnquist, 66, har varit en del av TV4 ända sedan början av 90-talet. För 30 år sedan var han med och startade kanalens första talkshow Steffo – din tröst i natten, och sedan år 2000 är han en av programledarna för Nyhetsmorgon.

Under sina 30 år på kanalen har han blivit en av våra mest folkkära tv-profiler, och han känns för många som en självklar och viktig del av TV4.

Steffo är även mycket aktiv på Instagram, där han har över 155 tusen följare som dagligen tar del av bilder, filmer och texter från hans härliga vardag.

Annons
Steffo Törnquist. Vimmel vid premiärfirandet för Micael Bindefelds bok "Mannen Myten Minglet" vid Nedre Manilla i Stockholm 2023
Steffo är en av våra mest folkkära programledare.

Steffo Törnquists lycka – har blivit farfar

I somras delade Steffo med sig av de underbara nyheterna att han blivit farfar för första gången – när sonen Max och kärleken Derya välkomnade lilla Leiah till världen.

Idag är Leiah drygt ett halvår och på juldagen delade Steffo med sig av massa härliga bilder från familjens underbara julafton.

Annons

"Sicken julafton 👊 det blev tre kanonjulbord på raken😎 1. Fredrik Erikssons i studion 2. Det traditionsenliga på Operakällaren 3. Premiär för plutti plutti Leiahs hemma hos Derya och Mackan❤️❤️ idag vaknade jag lycklig och fortfarande proppmätt🎩", skriver Steffo på Instagram.

Steffo Törnquists erkännande om sonen Max: "Tyvärr"

Det märks verkligen att Steffo älskar sin familj otroligt mycket och han hyllar dem ofta med väl valda ord i sina sociala medier.

Annons

I veckan fyllde sonen Max 36 år, vilket Steffo uppmärksammade genom ett fint inlägg på Instagram.

"Tjohoooo👊 idag hurrar vi för min älskade son Max, som fyller 36 år 🎂🍾", skriver programledaren och avslöjar även sonens stora talang:

"och som tyvärr är rätt mycket bättre än mig på golf (och f ö på det mesta)🏌️😎❤️ puss och kram älskade Mackan🍾".

Annons