Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Steffo Törnquists känga mot TV4 – efter händelsen med Jenny Strömstedt

26 jun, 2024, 11:00 
Steffo Törnquist saknar gamla goda tider med tidigare parhästen Jenny Strömstedt.
Annons

I över 15 år kamperade de sida vid sida. Med tiden kom Steffo Törnquist, 68, och Jenny Strömstedt, 51, att bli en favorit-duo, med ständiga lovord från Nyhetsmorgon-tittarna.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

I dag jobbar de inte längre tillsammans. Jenny rattar Nyhetsmorgon ensam på lördagar och Steffo har fått en ny radarpartner i form av Sofia Geite.

När politikerveckan i Almedalen i Visby nu pågår, har Steffo blivit lite extra sentimental och blickat tillbaka på tiderna då han kamperade ihop med Jenny på Gotland.

Annons
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är goda vänner efter alla år i rutan.Karin Törnblom/TT

Steffos känga mot TV4

I år får Almedalen klara sig utan Steffo och Jenny. Nyhetsmorgon sänder inte längre på plats och det enda Steffo egentligen kan göra är att bli lite nostalgisk av tidigare minnen.

Han riktar även en känga mot TV4, som beslutat att inte ha Nymo-gänget på plats i år. Steffo tycker nämligen det påverkar innehållet och tycker det vore bra att vara på plats.

”Flödet påminner mig om att det fanns en tid då vi flyttade ut hela NyMo till Visby under Almedalsveckan. Det var kul och programmen blev ofta spänstiga och matiga. Här en åsikt: vi sänder alltför sällan utanför studion!”, skriver han på Instagram.

Annons

Följarnas reaktion: ”Roligt”

Följarna är på Steffos sida. De tycker att det vore roligt om Nyhetsmorgon tar sig utanför studion, besöker andra platser i Sverige och får lite miljöombyte mellan varven.

”Håller med dig- älskar utereportagen. Minns när ni åkte båt i Italien och grillade på något torg har jag för mig…”, skriver en person.

”Skulle vara roligt om nymo sänder ute någon gång”, skriver en annan.

”Det har du rätt i. Mer sändningar från andra platser än studion!”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons