Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquists ilska efter kaoset: "Blod över köksgolvet"

30 jun, 2022, 16:30 
AvIndra Nordemar

Steffo Törnquist njuter av livet till fullo, men det går inte alltid som tänkt.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquist är som bekant för många en av Nyhetsmorgon-veteranerna. Sedan 20 år tillbaka har han synts i TV4-rutan, där han gjort storsuccé bland tittarna med sin skämtsamma jargong.

Men sedan några år tillbaka har han vid flera tillfällen meddelat att tiden närmar sig – ja, tiden då han lutar sig tillbaka och i stället börjar njuta av sin ledighet till fullo.

Nu, sådär under semestertider, får han ju känna på pensionen som väntar. Men det verkar inte som det gått riktigt som planerat...

Steffo Törnquists ord om härkomsten

Förutom att vara en tv-profil har Steffo även gjort sig känd för att vara en livsnjutare. En man i sina goda dagar som njuter av god mat och möjligen ett glas då och då.

– Jag är av judisk börd, morfar och mormor invandrade hit och med dem deras matkultur och smaker. Vi åt helt annan mat hemma än vad mina kompisar gjorde. Mycket curry och starka smaker. Morfar var allt utom en ”lagom-person”, han var en livsnjutare. Det är absolut därifrån jag har fått min aptit på livets goda. Det finns ingen anledning att inte äta och dricka gott, om man kan. Det handlar om ett intresse för bra råvaror och goda smaker, och det har jag, har han berättat för Icakuriren.

Annons

Steffos kökskaos: "Blod"

Ja, fina råvaror är det säkert. Men nu har en del av dem gått till spillo. Det verkar som att Steffo hade en del sådant på lager men som totalförstördes när hans frys plötsligt gick sönder häromdagen.

"Ankballe!! Frysen paj, blod över köksgolvet. Två dovkalvar och ett halvt rådjur rätt i soptunnan, biskvierna gick att äta, alltid nåt. Och löjrommen. Men ändå", skriver Steffo nu i ett inlägg på Instagram.

Av inlägget att tolka verkar det alltså som att det frysta köttet smälte och blodet från rovdjur och dovkalvar rann ut över golvet... Synd!

Foto: TT, TV4

Annons