Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquists mystiska frånvaro i Nyhetsmorgon – kryptiskt besked från TV4

01 okt, 2021, 21:00 
AvIndra Nordemar

När tittarna slog på Nyhetsmorgon under fredagen fick de sig en chock, Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt som vanligtvis leder programmet i slutet av veckan syntes inte till.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Nyhetsmorgon är ett uppskattat program av många och det beror till stor del på de folkkära tv-profilerna Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Anders Pihlblad, Jenny Alversjö, Maria Forsblom samt Martin Järborg och Soraya Lavsasani, som turas om att leda programmet.

Men på torsdagar och fredagar är det alltid Jenny och Steffo som syns i rutan på morgonkvisten. De har blivit en favoritduo bland tittarna på grund av deras härliga jargong och den nära vänskapen som lyser genom rutan. Men denna vecka lyste de i stället med sin frånvaro...

Steffo Törnquists och Jenny Strömstedt saknas i tv-rutan

När fredagens sändning drog i gång under fredagsmorgonen så hade Jenny och Steffo ersatts av Maria Forsblom och Anders Pihlblad.

Att Jenny inte var på plats på sin arbetsplats har en naturlig förklaring. Under torsdagskvällen hade Jennys man, artisten Niklas Strömstedt sin premiärkonsert med bandet GES på Cirkus, och Jenny var givetvis där för att stötta sin stora kärlek.

Annons

”Hyfsat utmattad efter att ha dygnat har jag landat hemma med mysbyxan på - uppfylld av, tja, ren eufori”, skrev hon på Instagram efter att hon kom hem klockan 02.00 på natten.

Ja, det hade troligtvis varit riktigt tufft att åka in till jobbet då bara ett par timmar senare, så hon tog helt enkelt ledigt för att finnas vid sin makes sida.

TV4:s kryptiska besked om Steffo Törnquists frånvaro

Men att Steffo inte syntes till i Nyhetsmorgon-studion är något mer otydligt.

Till ett inlägg på Instagram under torsdagen var det en av hans följare som kommenterade:

”Ses imorgon”, varpå tv-profilen svarade: "Nix"

Enligt Hänt, ska det ha skett ett programledarbyte under fredagen.

”Ibland kan programledarbyten ske, precis som på en vanlig arbetsplats”, skriver TV4 till tidningen.

Men de vill inte gå in närmare på anledningen, för Steffo brukar trots allt leda programmet även utan Jenny vid sin sida.

Vi får hoppas att både Jenny och Steffo snart är tillbaka i rutan, och att allt är som det ska!

Foto: TT

Annons