Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquists nya utseende efter operationen – ger hälsobesked

28 jun, 2023, 10:30 

Steffo Törnquist visar upp hur han ser ut efter sin operation.

Annons

Steffo Törnquist ser vi allt som oftast i Nyhetsmorgon, och har gjort det i snart 23 år. Men nu har veteranen stött på patrull, och genomgått en tandoperation.

Nu berättar han för Svensk Damtidning om läget – och visar upp den utseendeförändring som följde operationen.

– Jag ser ut som en hamster som har en melon i kinden, menar han.

5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquist berättar om operationen

Det var tidigare i veckan på sin Instagram som Steffo uppdaterade sina nyfikna följare om det planerade ingreppet. Boven i dramat var en tand i underkäken, och det hela försvårades av en visdomstand som gömde sin under tandköttet.

– Och den visdomstanden sitter nu i vägen för viktig åtgärd och måste därför efter snart 70 år bort! berättade han på Instagram.

Annons

Men alla som gjort ingrepp i munnen vet att det får besvärliga konsekvenser. Ja, det är ju via munnen vi pratar och äter, och man vill helst inte in där i onödan.

Dessutom skriver Steffo att han varnades att vänta med operationen tills han inte behövde synas i rutan, med anledning för hur han skulle se ut efter. Och nu har vi facit i hand.

Steffo Törnquists nya hälsobesked efter operationen

Svensk Damtidning når Steffo för att kolla läget efter operationen, och han meddelar att läkaren hade rätt när denna menade att han inte bör göra ingrepp och sedan sitta i Nyhetsmorgon.

– Det var en rätt stökig operation på 1,5 timmar och en sådan kostar förstås också i värk och blodstoppning, menar Steffo Törnquist.

Dessutom verkar han inte allt för nöjd med sitt nya utseende, som han också visar upp på Instagram:

– Jag ser ut som en hamster som har en melon i kinden.

Steffo Törnquist som opererat tanden

Men Steffo är inte den som klagar. Han verkar ha storslagna planer för återhämtningsperioden, som ska sträcka sig under en vecka.

– Men, men, det kunde ha varit värre. Om en vecka ska det hela vara löst och under tiden kan jag ändå åka båt, spela golf, dricka glass med sugrör, så det går ingen nöd på mig, skriver han i ett meddelande till Svensk Damtidning.

Foto: TT/Instagram

Annons