Steffo Törnquists ord om Nyhetsmorgon-kollegorna väcker starka reaktioner

Steffo Törnquists ord om Nyhetsmorgon-kollegorna väcker starka reaktioner

Foto: TT/TV4

Det är spridda skurar i Steffos kommentarsfält...

5 saker du inte visste om Steffo Törnquist
0:43

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

(0:43)

Slå på ljud

Steffo Törnquist är en riktig veteran i Nyhetsmorgon. På torsdagar och fredagar syns han vanligtvis i rutan, och hans speciella och avslappnade stil i rutan har gjort honom till en riktig tittarfavorit!

Men han är såklart inte ensam, utan Nyhetsmorgon har flera skickliga programledare som varje morgon bjuder på ett fullspäckat program. Sofia Geite och Maria Forsblom är två av dem, eller är det bara en...?

Blir ihopblandade

Ja, många tittare har reagerat på hur oerhört lika Steffos kollegor i Nyhetsmorgon är. Vissa tycker Maria Forsblom och Sofia Geite är pass lika, att vissa inte ens har förstått att det rör sig om två olika personer! Praktiskt om någon i sista sekund får förhinder, kanske.

Till Aftonbladet berättar Sofia Geite om hur ofta folk blandar ihop henne med Maria.

– Efter varje sändning. Jag får också ta emot så många komplimanger som är riktade till Maria, säger hon.

– Häromdagen stannade en person mig på stan och sa vilken fantastisk programledare jag var. Jag tackade så mycket och sedan sa hon hur bra jag hade varit i söndags. Då insåg jag att hon syftade på Maria.

Inlägget väcker reaktioner

Någon som turligt nog kan hålla sina kollegor isär är Steffo. På sin Instagram delar han med sig av en bild från artikeln där Sofia Geite pratade om sin dubbelgångare, och han höll inte riktigt med – Steffo har inga problem med att skilja på de två.

"Aftonbladet uppmärksammar idag att två av mina arbetskompisar är hyggligt lika. Jag som är gift med en enäggstvilling må ha ett tränat öga, men jag skulle absolut se skillnad även på 80 meter i skymning och med cyklop. Men det är förbannat bra drag i båda, det har de gemensamt"

Men i kommentarsfältet är följarna inte alls lika ense. Vissa ställer sig helt på Steffos sida, medan andra för första gången fick reda på att det rör sig om två olika personer!

"Haha men hallå!! Jag har trott det varit samma person" Skriver en överraskad följare.

"Absolut inte lika" Skriver en annan som har full koll på Sofia och Maria.

"Man kan absolut blanda ihop dom, när dom jobbar olika dagar i rutan. Ser verkligen ut som systrar!!" Skriver en tredje som blivit lurad.

"Båda fina men inte speciellt lika..." Kommenterar en fjärde.

"SVINLIKA!!!!!" Konstaterar en femte.

Lika eller ej – vi kan i alla fall konstatera att både Sofia och Maria är lika grymma i rutan!

Foto: TT/TV4