Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffo Törnquists oväntade drag under intervjun – mitt i direktsändning: "Skilsmässa"

03 mar, 2024, 20:30 
Vendela Lönnqvist
Nyhetsmorgon
Det var en fräck groda som hoppade ur Steffos mun under intervjun i "Nyhetsmorgon".
Annons

Det var i vanlig ordning dags för "Nyhetsmorgon" under lördagen och i ett inslag fick tittarna möta skidparet Anna och Emil Haag, som båda haft framgångsrika karriärer inom längdskidåkning.

Dessutom välkomnade de i oktober en son till världen. Det är deras tredje, då de 2019 fick sonen Henry och 2021 mellanbarnet Helge.

”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Längdskidåkningsstjärnorna tar sig an Vasaloppet

Nu är de aktuella igen, då Anna ska bege sig ut i spåret för att åka Vasaloppet med Emil som assistent vid sidan av. I en intervju, via länk, med Steffo Törnquist och Sofia Geite pratar de om den kommande utmaningen.

Men de hinner inte långt i intervjun innan uppkopplingen börjar strula – och Steffo passar på att komma med en fräck kommentar:

Annons

– Pratar du sådär hackigt eller är det tekniken?

Steffos kommentar om skilsmässa

När det börjar fungera igen förklarar paret att Emil kommer hjälpa med att se till att allt fungerar som det ska, att skidorna och utrustningen håller och att finnas där om någonting strular.

– Vad är värsta straffet om Emil gör bort sig? Skilsmässa eller något mer lindrigt?, säger Steffo då till Anna, som väljer att ignorera kommentaren om skilsmässa:

– Man har hållit på med skidor så många år så vet man ju att det kan gå precis hur som helst, men man vet att de gör ett otroligt jobb så man får vara ödmjuk.

Annons