Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Steffo Törnqvist skadad – efter olycka i hemmet: ”Patetiskt”

14 feb, 2024, 19:30 
Steffo Törnquist berättar nu själv om dramat i hemmet.
Annons

Steffo Törnquist har varit otursförföljd senaste tiden. Förra månaden var han ute och körde i snörusket med sin Porsche Cayenne. När han befann sig längs skogsvägarna fick bilen sladd och han körde i diket.

Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

"Småvägarna i sörmlandsskogarna är blankpolerade och glansisiga. Både Patron o jag ligger sen en timme i diket och det gör bilen som skulle ha sandat också" skrev han i ett inlägg på Instagram.

Händelsen, som ägde rum någonstans i de Sörmländska skogarna, slutade lyckligtvis bra. Förutom att behöva vänta på bärgningshjälp gick allting bra och Steffo verkade själv ta det hela med ro.

Annons
Steffo Törnquist
Steffo Törnquist.TT

Steffo skadad i hemmet

Nu har oturen varit framme igen. På Instagram berättar Steffo att han skadat sig i hemmet och att skadan skedde när han skulle sätta på ett par strumpor på sina erfarna fossingar.

”Fick hostattack under pådragning av strumpor, smack i ländryggen och nu går jag som om jag hade knäppt ihop västen med gylfen. Patetiskt”, skriver den folkkäre TV4-programledaren om skadan.

Beskedet rör upp känslor

Incidenten har fått flera av följarna att reagera. Många är så klart ledsna för att Steffo råkat skada ryggen och medan vissa hoppas på snabb återhämtning, är det andra som även tipsar om saker som kan göra ryggen bättre.

Annons

”Går det inte över, gör ett besök hos en kiropraktor. Det gjorde jag då jag var i samma situation. Lycka till med tillfrisknandet”, skriver en person.

”Stackars dig, hoppas det går över fort”, skriver en annan.

”Krya på dig, hoppas du är med på fredag i nyhetsmorgon”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons