Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffos bestämda ord i Nyhetsmorgon – dömer ut relationen: "Då blir det skilsmässa"

13 maj, 2022, 17:00 
Sofia Geite och Steffo Törnquist

Steffo visade tydligt vart han står!

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Som vanligt på torsdags- och fredagsmornarna var det Steffo Törnquist som guidade oss genom morgonen i Nyhetsmorgon. Denna gång tillsammans med parhästen Sofia Geite.

Steffo är som bekant inte blyg när det kommer till att ryta ifrån, eller säga till när han inte tycker nånting är som ska. Idag sa han några välvalda ord om vad han fördömer i en relation...

Dålig stämning i studion

Bara förra veckan satte Steffo ner foten mot en gäst, nämligen influeraren Margaux Dietz. Hon gästade eftersom hon är aktuell med det egna programmet Partitempen, vars syfte är att få unga intresserade av det stundande valet.

I programmet intervjuar hon partiledarna i ett mer avslappnat sammanhang, och blandar allvarliga ämnen med lek och lättsamt skoj. Men det var en sak som fick Steffo att reagera. Margaux är nämligen god vän privat med Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch, och han undrar hur hon tänker med att intervjua någon som hon har en privat relation med.

Annons

– Då har vi ett problem, säger Steffo mitt i samtalet med oväntat skarp ton.

– Har vi det? svarar Margaux aningen förvirrad.

– Ja. Din festpolare Ebba Bush, vill ju du hylla på något sätt? Eller? svarar Steffo.

Stämningen blev minst sagt märklig, men Steffo är van vid obekväma intervjutillfällen vid det här laget.

Steffos relationsdilemma

I dagens sändning gästade Relationsakuten, en panel som ska diskutera tittarnas relationsproblem. Panelen lyfter olika scenarios som kan skapa trubbel i en relation, och försöker komma med lite välvalda ord.

Då passade Steffo på att lyfta något som skulle vara ett problem i en relation för hans del, så pass stort problem, att han hade slängt ringen och separerat!

– Om man går på fest med sin partner, och den ställer sig och håller tal om sig själv. Då är det skilsmässa, konstaterade Steffo.

Ja, den som vill få den visserligen upptagna Steffo på fall får alltså akta sig, och gärna undvika att hålla tal, i alla fall om man tenderar att vara självkär.

Foto: TV4

Annons