Steffos drag i Nyhetsmorgon väcker frågetecken hos tittarna – detaljen i direktsändning

13 aug, 2022, 15:00 

Många tittare noterade samma sak.

Annons

Trots att solen strålar som aldrig förr på många platser i vårat avlånga land börjar semestern för många lida mot sitt slut. Det är dags att byta ut solglasögonen mot läsglasögon och åter ge sig in i rutiner.

Det gäller bland annat Nyhetsmorgon-profilen Steffo Törnquist, som sedan en vecka tillbaka nu dyker upp i rutan igen! Efterlängtad har veteranen varit, men det dröjde inte länge innan frågetecken väcktes...

Familjelyckan under semestern

Det var en brunbränd och tillsynes utvilad Steffo som gjorde comeback i rutan efter en lång semester. En riktigt lycklig sådan också, om vi får gissa! Under semestern fick programledaren nämligen ett efterlängtat och underbart besked.

Sonen Max Steffensen, 34, har friat till sin flickvän Derya, 29, – och hon sa ja!

Recept.se Nyhetsbrev

Fantastisk nyhet! Mackan smsar att underbara Derya sa JAAAAAA! Lycka!!”, skriver han under en bild på det fina paret som ler varmt och kärleksfullt framför en vacker kust. Som vilken pappa som helst verkar Steffo oerhört glad av nyheterna, och det kunde nog inte skett snabbare.

Annons

– Hennes två barn har gift sig (frun Carolines, reds amn.) Min son har inte gjort det... än. Det är möjligt att det blir. Han har en väldigt trevlig flickvän, och de har ett jättefint liv tillsammans, sa han till Expressen i maj i år.

– Det kanske kan hända där också. Men det lägger man sig inte i som förälder, sa Steffo. Och rätt hade han!

Tittarnas fråga

När Steffo nu är tillbaka i Nyhetsmorgon-studion där han hör hemma är det solklart att många saknat honom. Under inlägget Nyhetsmorgon la upp från hans första sändning fylldes kommentarsfältet av glädjerop.

Men det är något annat som fyllt kommentarsfältet efter hans senaste sändning med Rania Shemoun Olsson, och alla tycks hakat upp sig på samma detalj.

Det handlar om Steffos klädval, en skjorta med pastellränder i allt från rosa till blått. En riktig färgklick! Det verkar vara många där hemma som blev köpsugna, inte bara i kommentarsfältet på Instagram ställs frågan, även på Facebook är folk nyfikna och vill köpa sig ett eget ex.

Annons

Såhär låter det bland annat:

"Men SNÄLLA Steffo vilken otroligt snygg skjorta. Vart är den ifrån?"

"Var har Steffo hittat sin skjorta?"

"Steffos skjorta! Vaaaar hittar man en sådan?"

Svaret återfinns som så ofta på stylisten Siroun Forsbergs Instagram, och skjortan kommer från märket Tommy Bahama, och blir din för 1 545:-. Nu kan Steffo alltså titulera sig både programledare och modeikon!

Foto: TV4

Annons