Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffos hemliga lista avslöjad – profilens krav på okända kollegan i Nyhetsmorgon

03 jun, 2022, 16:00 
AvSimon Holm Stålhand

Steffo Törnquists kollega fyllde år och fick en härlig present från programledaren. Se listan nedan!

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquist, 66, är journalist, författare, producent och tv-personlighet som bland annat är känd för sin programledarroll i Nyhetsmorgon där han varit programledare i över 20 år. Det är lätt att argumentera för att Steffo Törnquist är en av Sveriges mest populära programledare.

Steffo Törnquist
Steffo Törnquist.

Det betyder också att han har haft massvis av kolleger både framför och bakom kameran. Under torsdagen fyllde en av dessa kolleger år – vilket Steffo uppmärksammade på sin Instagram.

Annons

"Studio-Carro fyller år idag och önskade sig något som underlättar mitt liv det fick bli…"

Och vilken present det blev!

"Påminn om pinkning"

Steffo Törnquist gav en bok som han döpt till "Steffos visdomar". I den hade han skrivit sex punkter med varierande innehåll. Där står det bland annat att Studio-Carro ska påminna honom om pinkning varje heltimme. Han uppmanar även henne att skratta åt alla gubb-skämt.

Eftersom att Steffo är känd som en stor matälskare så fick han även med en punkt om att Studio-Carro ska påminna tv-kockarna om att ge honom stora portioner.

Annons

Givetvis var presenten, på ett klassiskt Steffo-manér, gjord med glimten i ögat.

Steffo Törnquists lista
Listan som Steffo skrev! Foto: Skärmdump, Steffo Törnquists Instagram

Men vem är Studio-Carro då?

I ärlighetens namn, så vet vi inte så mycket. Men det vi vet är att Caroline Nester, som hon egentligen heter, är en studioman som jobbar bakom kulisserna på TV4:s Nyhetsmorgon.

Caroline Nester
Caroline Nester, aka Studio-Carro!

Under 2021 så prisades hon med stiftelsen Adam Alsings minne. I motiveringen sägs att hon personifierar "arbetsglädje, kamratskap och konstruktiva lösningar" och att hon "behandlar alla arbetskamrater med samma värme oavsett om det är en rutinerad stjärna eller en nervös praktikant".

Så det är inte så konstigt att Steffo uppmärksammade henne på sin 36-årsdag. Studio-Carro verkar vara en fantastisk människa!

Annons