Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Steffos märkliga kommentar rör upp känslor – utspelet om kollegan

16 nov, 2023, 17:30 

Steffo Törnquist skapade stor förvirring innan direktsändning.

Annons

Steffo Törnquist är en erfaren reporter. I flera år har han varit en av Nyhetsmorgons största profiler och han har tidigare varit känd för att roa tittarna tillsammans med parhästen Jenny Strömstedt.

Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

Sedan en tid tillbaka har han dock en nya kollega vid sin sida. Nu är det Maria Forsblom som står vid hans sida, när de vägleder i det snåriga nyhetsklimatet och berättar om senaste nytt.

Maria Forsblom och Steffo Törnquist
Maria Forsblom och Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon.

Steffos skämt inför alla

Privat är de även goda vänner och relationen kan beskrivas som både proffsig och rolig. Ibland handlar det om allvarliga nyhetsämnen i rutan, ibland om skojiga skämt på sociala medier.

Annons

Steffo har bland annat flera gånger skämtat om Maria Forsbloms likhet med TV4-kollegan Sofia Geite.

"Aftonbladet uppmärksammar idag att två av mina arbetskompisar är hyggligt lika. Jag som är gift med en enäggstvilling må ha ett tränat öga, men jag skulle absolut se skillnad även på 80 meter i skymning och med cyklop. Men det är förbannat bra drag i båda, det har de gemensamt".

Maria Forsblom och Sofia Geite
Många har svårt att se skillnad på TV4-profilerna Maria Forsblom och Sofia Geite.

Steffos märkliga kommentar

Nu är erfarne Steffo i farten igen. Inför torsdagens sändning av Nyhetsmorgon passade han på att skoja till det med sina följare på Instagram och återigen dra kopplingen till Marias och Sofias likhet.

”Sofia, var är mina biskvier, frågade jag två timmar in i sändningen.” ”Va, sa Maria, det är ju jag, inte Sofia. Och vad gör du här förresten, det är ju torsdag ”. Ja jäklarns, jag gick hit fel dag och tog fel på soffpartner. tveksam start på dagen, allt är så grumligt, men frågan kvarstår: var är mina biskvier???”, skriver Steffo.

Reaktionerna: ”Ni är för knäppa”

I kommentarsfältet är det många som hyllar Steffo för hans humoristiska sida och skriver att de fick sig ett gott skratt.

”Skönt med lite humor i allt elände som försiggår….”, skriver en person.

”Steffo du piggar upp”, skriver en annan.

”Hahaha ni är för knäppa”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram/TV4

Annons