Steffos okända fru Carolines totalvändning – gör succé i rutan

10 okt, 2022, 10:30 

Det här var riktigt oväntat!

Annons
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Han är en av våra största profiler – hon är i princip okänd. Ja, de äkta makarna Steffo och Caroline Törnquist lever sannerligen två helt olika liv. Under hela relationen har hon hållit sig utanför strålkastarna och hållit sig privat.

Men nu verkar det som om hon ångrat sig, och också blivit sugen på att sola sig i rampljuset!

Valt annan karriär

Steffo och Caroline slog sina påsar ihop 2008, och 14 år senare spirar kärleken precis som när de först träffades. Paret har inga gemensamma barn, men tillsammans har de en härlig bonusfamilj med barn från tidigare relationer.

Att Steffo är programledare har nog de flesta koll på, men hans fru har valt en helt annan karriärbana. Hon är en framgångsrik familjerättsjurist på Nordea.

Annons

Till skillnad från sin make har hon inte ännu nått pensionsålder, och Steffo har själv sagt att han väntar in henne innan det är dags att njuta av livets efterrätt.

Dyker upp utan Steffo

Det verkar som om kameravanan smittar av sig hemma på lyxvåningen på Östermalm. Nu har nämligen Steffos fru, som annars jobbar i det dolda, dykt upp i rutan!

Hon är med i Nordeas nya reklam, där hon pratar om det hon gör allra bäst – familjerätt. Man kan tänka sig att Steffo är riktigt stolt när reklamen rullar, och med all rätt, hon är ett proffs framför kameran.

Inte för att Steffo behövde flera anledningar att gilla Caroline.

– När man går in i en ny relation i vår ålder så gör man det med sikte på ålderdomen. Hon var väldigt tjusig och perfekt, men jag tycker att jag såg det där lite busiga och skitiga i henne. Vi lirade golf på samma klubb, berättade han 2015 om henne till Aftonbladet.

Foto: TT/Skärmdump

Annons